GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 GwindonSurion said: Sir Clexcier said: Finkel said: karnım açken bira ile ekmek yediğimi bilirim bira sıvı ekmek zaten dondurup katılaştırınca ekmek olmuyo ama naber demekki sıvı ekmek değil arkadaşım salakmısın adam mecaz anlamda söylemiş hödük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 GwindonSurion said: GwindonSurion said: Sir Clexcier said: Finkel said: karnım açken bira ile ekmek yediğimi bilirim bira sıvı ekmek zaten dondurup katılaştırınca ekmek olmuyo ama naber demekki sıvı ekmek değil arkadaşım salakmısın adam mecaz anlamda söylemiş hödük! ivet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bazen çok korkuyorum. Ve her gencin canı çok korktuğu zaman bira ister.Ben tercihimi efes fıçıdan yana kullandım şimdi sıra sizde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben miller seviyorum evet biliyorum kız birasi ama yaninada sek votka oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Hannigan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bence yukardaki post ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Günah bile olabilir o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Raincloud said: Günah bile olabilir o! oha lan harbi düşününce günah bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Allah'a havale ettim kendimi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 çestır banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 fedaykin bekle beni, çestır geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 fedaykinden öteye atarlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İçin gençler mezara mı götürceniz biraları için.. miller sevenleri kınıyorum ama dip not olsun o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hiç öle ayak tutmadım... nası bi fantazidir o öle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 chesterfield said: Hannigan ohanes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Raincloud said: Eninde sonunda içilmeli ama alacağın tadı arttırmanın yolu çok mesela atıyorum saat 24.30 da hastası oldugun dizi tekrarı cart curt fln warsa o warken iç böyle acayip sewin mutlu ol =) yeni güne başlamadan aynı günden devam 24.30??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 muhaha bunu görmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eheh bende bu markayı duymamıştım ama sağlam reklam yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 slickers said: ayranla bira çok içmeyeceksen birayı ayranla iç yoksa diğer türlü kesiyor içemiyorsun 1 taneymiş zaten iç ayranla bomba miğdem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dolabın orasından burasından bira çıkıyo buldm açtım oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 GwindonSurion said: GwindonSurion said: Sir Clexcier said: Finkel said: karnım açken bira ile ekmek yediğimi bilirim bira sıvı ekmek zaten dondurup katılaştırınca ekmek olmuyo ama naber demekki sıvı ekmek değil arkadaşım salakmısın adam mecaz anlamda söylemiş hödük! şizofreni? d-h özeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sensin lan şizofren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sana mı dedim apti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ahaha dabıl failsiniz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 triple kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar