dunno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 karaltılar ısık kırıkları lambanın icinde hidrojen patlamaları minik günesler sobotta atlas sende, bende aynı olan kemikler ısıgın altında kemikleri inceliyorum bir bardak bosalıyor bir bardak doluyor. kusursuz düs kırıklıklarımızda ufalanmıs gözyaslıları gitarımdam son bir nota calıyorum pencere acık ısık kırık kırık yanarken bagcıkları cözülüyor siirimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Aşk acısı çeken bir tıp öğrencisi canlandı gözümde, güldüm hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 eheh sobotta atlas la ele verdi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 dunno said: karaltılar ısık kırıkları lambanın icinde hidrojen patlamaları minik günesler sobotta atlas sende, bende aynı olan kemikler ısıgın altında kemikleri inceliyorum bir bardak bosalıyor bir bardak doluyor. kusursuz düs kırıklıklarımızda ufalanmıs gözyaslıları gitarımdam son bir nota calıyorum pencere acık ısık kırık kırık yanarken bagcıkları cözülüyor siirimin. çoktandır aydınlatmamıstı seni sevmedigin ısıklar sevinmen gerekmez mi sitem ediyorsun simdi yaksa da derini unutma canını acıtmadan once ısıtmıstı tenini onlar acmadıgın mektuplar gibi biriktirdin onları sen acık olsa da penceren hic izin vermedin hic gondermedin onları sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 nutella yerim nutella yarim. cok seviyorum yazdıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Çok tatlı geldi niyeyse. Değişik bir tarz. Tebrik ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar