funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kolpaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 oynansa dağıtacam da :D Yeter ya satıyorum accountumu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Alırım ben 5 fındığa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi hız olayını nası çözcez ya bütün browserları denedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bu arada, kendi levelinizden düşüklerle mümkün olduğunca savaşmayın. En basitinden, level 4'ken 5 tane level 1'i yenseniz bile aldığınız exp çok çok düşük oluyor, yenilirseniz deli gibi exp kaybediyorsunuz. Mümkün olduğunca kendinizle aynı level'de veya yüksek olanlarla savaşmayı deneyin. Kendinizden yüksek level'dekilere yenilseniz bile exp alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 benden yüksek lvlli 1 kişi var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Canni ile kapışıp duralım o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 lvl alınca çok büyük bi farkın olmuyor diğerlerinden malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Kaç point veriyor dağıtmak için level atlayınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Puanın tek önemi, ileri seviye kol/bacakları ileri level'lerde satın alabilmeniz. Şu anda default kolları (ve haliyle silahları) kullanıyor herkes, Tier 2 (mi oluyor?) kollar ancak level 10'da satın alınabiliyor. Şu an için sadece delilercesine para kasmaya bakın. Mesela benim şu anda tek bir kolu geliştirmemin fiyatı 600. Bacak 250'ydi sanırım, kalkanın da birim fiyatı 30. Ben şu anda sadece kalkanı 100'lemeye çalışıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kaydedin benide klana nick bizs :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kas kas nereye kadar sıkılıyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 1 numara olmuşsun da, geliyorum yavaştan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ilk onda bayağı pati var. iyi sıkılmıyorsunuz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Aslında sıkılıyoruz, ondan oynuyoruz bu kadar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 he valla pati dolduda geçeblrsiniz şimdi sabaha geçerim nasıl olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben epoya devrettim charımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 700 xp yaptım sıkıldım oynanır mı lan bu oyun, bundan daha kaliteli flash oyunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 devrettinde arada bana yardım etmicen mi var mı ööle kenara çekilmek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ediyoruz ya allahından bul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Rahat bir 20 tane başvuru var klana, henüz kabul etmediğim. Nick'lerinizi yazın bu konuya klana üye olmak istiyorsanız, kim pati üyesi, kim değil ezbere bilmiyorum malum. Oyun içinde gelip "Beni niye almadın :(((( yapmayın sonra" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tıklıyorum klanın ustune bişey olmuyor delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi çok kasıo ya adam adamayken rahat kapışılıoda radarda 2 adam oldumu kasılmalar başlıo otlakta saklanıp 1kişi kalana kadar bekliorm genelde oynayabilmek için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Asteroth said: Rahat bir 20 tane başvuru var klana, henüz kabul etmediğim. Nick'lerinizi yazın bu konuya klana üye olmak istiyorsanız, kim pati üyesi, kim değil ezbere bilmiyorum malum. Oyun içinde gelip "Beni niye almadın :(((( yapmayın sonra" nick'im 'Oguz' başvurdum kabul edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bende 1 e 1 de bile ınanılmaz kasıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar