AthleT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Etrafına topladı bütün sevenlerini... Tek tek alay etti hepsinin çıkarcı duygularıyla. Kimisi el gibi görüp dal gibi yaslanmıştı. Bunu hissettirmişti buraların tek Kralına, o haşmetli hünkâra... O da bunu fırsat bilip aldatmıştı tüm sevdiklerini, tüm sevenlerini. Kimisi de haddi olmadan sahiplenmişti o Kralı. Sahiplenilecek bir bünye değildi. Bir kaba sığmayan hayatta dizgine gelmeyen bir devdi o. Farkına varan tek melek azraildi. Topladı halkını... Sevenlerini... Sevdiklerini... Seslendi... Son - ki - üç - dört! Halkım! Aldatıyoruz. O tarihe şerefsiz harflerle yazıldı. Konuşan harflerle... Kral çok yaşa! Halkın itaat anlayışı bu kadardı. Öteye gitmedi. Herkes aldatabildiği kadar aldattı, aldanabildiği kadar aldandı. Hemde taa o gün bu gündür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 senmı yazdın olm ciddi manada hastası oldum yazının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 SiyahKahve Köpüksüz'e layık görmüş =) Bir tuhaf bu ara editörleri. Evet ben yazdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar