Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 girebildin mi sayfaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bi laptop bi masaüstü deniyordum masaüstü girdi ama o acc da ev arkadaşımın..neyse olursa ondna alıp onu da götürcem yanımda bileti almaya.. satın al'a bastım bekliyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aynen satın al a bastım beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 msn atsana khala ya da cthulhutr at hot eklesene açıksa msnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi giriş yapman gerekiyor diyor ulanzaten giriş yapılıyım bi yere yönlendiriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 https://www.biletix.com/sales/sales.htm;jsessionid=122D5CC3ACA14EF1435046E2AF15C7CE.www2?id=JGSF7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Canlı Etkinlik Bilet Satış İşlemi Başarısız biletix gg:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aynı anda iki bilet alamıyorum şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ve eski açık biletleri tükendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 alabilen yeni açık üst alsın onları takas ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ayrıca 2 bilet almayı denemeyin tek tek almayı deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Öyle yapıcam valla ben, başka çare gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 al arda hallederiz stadın orda onu, geçen sene fener ve oftaş maçlarında ayarladık bu maçta mı ayarlayamıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Allah belasını versin biletixin. Eski açık - bitti Yeni açık üst - bitti Kapalı üst - bitti kapalıya almayacaktım zaten de, yeni açık alt'a bilet almıyorum leş leş maç seyredemeyeceğim açıkçası (takas imkanı olsa dahi) İnternette bilet arayabileceğim yerler var mı, ekşi sözlük'e falan yazacağım yarın, bilet çıkarsa diye; başka yerler varsa oralara da yazayım diyorum bilirsiniz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dün trabzon macı nedeniyle kitlendi tabi bugun site. benim saat 10'da cok onemli bi sınavım oldugundan bakamadım bile. bir dahaki sefere artık gencler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bulursan bana da haber ver zaugna :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ben aldım biletimi.Maça gelecek olan varsa öms atsın bana telefon numarası felan veriyim görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Arda kapalı üstte bilet yokki :D Bu arada bende kapalı üstteyim =) Kombine ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Eskişehir maçına da gelin haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bu maça zaten organizasyon bilet sorunu olduğundan baya zor olurdu.2 hafta sonraki Antep maçına yada ondan sonraki ilk evimizde oynadığımız maçlara gidebiliriz (Kayseri kupa veya İ.B.B). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 persembe maça osman ve 1 arkadaşı geliyor 1 tane de fazladan biletimiz var haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Abi 1 ark girdi direk 5 bilet aldi eski açik, 2 bilet vermemesi kötü olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bilete talibim gelebilirim. ASDSAD bilet bulamadım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar