odiflame Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Show Tv ana haber bülteninde akıl almaz ışınlanma olayı... Yılların deneyimli haber spikeri Ali Kırca'nın başında olduğu Show ana haber dün akşam tarihe geçecek trajik bir olaya imza attı. Ana haber bültenlerinin kıyasıya giriştiği reyting savaşı izleyiciyi dumura uğratacak boyutlara ulaştı. Sıcak duraklar, son dakikalar, flaş gelişmeler derken, artık bir muhabir aralarında 550 kilomtere olan iki ayrı şehirde 10 dakika arayla görünmeye başladı. Kırca'nın, Diyarbakır'da polislerimize düzelenen hain saldırıyı olay yerinden telefonla aktaran muhabiri, 10 dakika sonra Aktütün'den canlı olarak haber bültenine bağlandı. Diyarbakır'dan saldırının ayrıntılarını veren Show Ana Haber muhabiri Ozan Pezek, 10 dakika sonra 17 askerimizin şehit edildiği Aktütün karakolunun bulunduğu köyden görüntülü olarak canlı bağlanınca kafalar bir hayli karıştı. Dikkatli izleyicilerimizden aldığımız onlarca mail sonucunda, yaptığımız araştırma bu komik olayı doğrularken, Ali Kırca ve ekibinin uzay teknolojisini bu denli yakalmış olması, Türk medyasının geleceği açısından bizlere umut verdi. Kaynak Korsanhaber.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 CERN bahane ali kırca şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 atv binası çevresinde görülmüş diyorlar bu olaydan sora: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kaynak:dötüm gibi birşey olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 dötüm olan siteyi okumanızı tavsiye ederim.korsanhaber ile ilgili tarafsız olalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Aklıma bu geldi http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=2a5ac580e608daa6d2cd4b6c20326e1518baadd5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bende farketmiştim bu olayı ahanda adamı ışınladılar dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 @Norak İlginç. Ben de dün ShowTV yakınlarında bunun görüldüğünü duydum. Karıştırmış olmayasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 tek başına gitmemiş zaten http://www.thetenthwonder.com/wp-content/uploads/2007/01/james_lee_clr_1010_b_lg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 olay esnasında o görülmüş olabilir, ama olay sorasında benimkinin görülmüş olması daha makul :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 odiflame said: dötüm olan siteyi okumanızı tavsiye ederim.korsanhaber ile ilgili tarafsız olalım pls. siteye lafım yok, pls adı sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 torrent e ali kırcanın gizli ısınlanma goruntuleri dusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ısınlanmadan once tavsan pozisyonunu alıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Norak said: olay esnasında o görülmüş olabilir, ama olay sorasında benimkinin görülmüş olması daha makul :p Senniki genede pek görünmeden iş bitiriyor, en azından görüp te bunu birine anlatabilecek halde kalan biri pek çıkmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kanal helikopteriyle geçmiştir yani çok zor deilde o 10 dk deildir tam olarak zannetmiyorum. Az daha fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Haber said: 550 kilomtere olan iki ayrı şehirde 10 dakika arayla görünmeye başladı. Dolis naptın hocam haha helikopter diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 550*60=33000/10=3300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Greeny said: Haber said: 550 kilomtere olan iki ayrı şehirde 10 dakika arayla görünmeye başladı. Dolis naptın hocam haha helikopter diosun hahaha pardon görünmeye başladı yani bi orda bi orda tamam ya stüdyo işidir bariz belli yani yada önceki kayıtları dayamışlar belli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 showtv envanter listesinde şundan var ise, mümkün olabilir :) o hızda giden anca bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 duygu sömürüsüne canlı bağlantı konseptinin s..tığı andır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yok abi envantere yeni transporter eklemişler. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c7/Transporter2.jpg buda kumanda konsolundan görüntü http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/33/Transporter3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Adamı klonlamışlar haberimiz yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 popomla okudum yazıyı onda nolabilir de ışınlanması niye trajik anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ali Kirca style..comelmis harbiden bu sefer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar