Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Merhaba arkadaşlar; Ocak sonuna kadar İsveçteyim burdan ucuz bilet yakaladıkça diğer şehirleri ulkeleri gezmek istiyorum.Aklımda Doğu Avrupa ülkeleri var , Baltık - Slav ülkeleri falan. Amacım kültürel gezi falan değil minimum fiyata , en hareketli gece hayatı vs yakalamak.Güzel gece klupleri , kızlar showlar vs.Tarihi ve kültüreş gezi haklarımı doldurdum , paramızın kıymetli olucağı sehirler/ulkelerde eğlenmek istiyorum biraz. not : İsveç pahalı ulan yuh :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 eheh norvece git de gor ebeninkini diyim ben sana, isvec o kadar ucuz geliyo ki sonra :P stockholm tallin (estonya) arasi gemi seferleri var ve baya eglenceli bu gemiler bildigim kadariyla. oyle bisey yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 heheh biliyorum Norveç'i ya , aman kalsın :) Barda diskoda iki üç bira içsem haftalığı bırakırım heralde :P edit : Bratislava nasıl ? Oraya ucuz bilet falan buldum da ,bir de biriyle tanıştım Hostel ismi verdi hakiketen otel gibi hostel , gerçi pahalı fiyatı da hotel gibi ama =) Eğlence hayatı ve fiyatları bilen var mı ? -- Gerçek bilgisi olan tabi , Hostel filminden bilen değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Aklıma hostel isimli film geldi :) Olayin gidisati ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Hahaha evet Hostel filmi korkutuyor tabi ama olsun , Istanbul'da yaşayan adam her yerde dikkat eder :P Slav kökenli memleketlerde gezerken Rus abi lere dikkat etmek lazım , pek anlaşamıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Aman beyler sakın Hırvatistana gitmeyin bu aralar....Adamlar hala Euro 2008'i sayıklıyordu en son:) Şimdi şöyle söyleyeyeim iskandinav ülkelerine gideceksen bu aralar git,sonra çok soğuk oluyorlar,artı daha pahalılıar... Slav ülkelerinde az bir parayla bile gece klubunde bildiğin kral olursun...Komik fiyatlara şişe açıyorsun,hele istanbulda çıkıyorsan geceleri ne demek istediğimi anlarsın...Kızlar damlar valla bunda para var diye direk,halbuki bişiy de değil yani:) Ama daha dikkatli olmak lazım,avrupanın çoğu yerinde Türk dedin mi tırsarlar belki de,slavlar daha fena yani... Şunu da ekleyeyim mesela slav ülkelerinden birşey beklemeyin,gecekondu tarzı,daha çok eski sovyet tipi düz kirli duvarlı(eurotrip style) binalar mevcut böyle şehir merkezinde bile...Açıkçası pek bi bok yok...Bratislava'dan da çok şey bekleme..Ama Prag farklı mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Senin yazdığını farketmemişim Kithnos,zaten İsveçtesin:) Evet yukarda yazdığım gibi çılgın gece hayatı istiyorsan ucuz istiyorsan bas derim bratislava'ya..Prag daha pahalı olabilir mesela,ama bratislava da az paraya deli gibi eğlenirsin,her türlü klube gidersin,kızlar da çılgındır orda:)Ama dikkatli ol tabi,gözünü her daim 4 aç... İyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Penth demis ama bende ekleyim yinede :) viking line yada silja line ile tallin dusunebilirsin.Pek pahaliya patlamaz,hemde guzel mekanlar falan var tallinde,bayada ucuz :) 2 gece,hem teknede atraksiyon var,hem gittigin yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 korax sen stokholm e ucuz gelmeyi ögret bana once ya .Vaxjo den tren 800 SEK falan lan oha :D Yok mu daha ucuz ve mantıklı bir yolu.17 Kasım - 24 Kasım arası Amsterdamdayım var mı oraya gidicek olan :) Bratislava iyi diyosun , oraya bi arkadaşla gitmek istiyorum ama kumpasa dusmiyelim tek basımıza =) Bratislavada hostel cok ucuz degil sanırım gunluk 100 ytl falan 1 kişilik odalar.Yani belki daha ucuz vardır Bratislavalı bir kızın verdigi yere baktım birtek netten. Bratislavayla ilgili bilgisi olan OM ile anlatabilir. Hatta komple o bölgeleri bilenlerle msn den goruselım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi bratislava'da bobrek gider. bak boyle cilgin gece hayati istiyosan 1 haftaligina uppsala'da arkadas bul nation partilerine takil. sali snerikes, persembe stockholms, cuma varmlands partileri baya efsane oluyor. carsamba, cuma varmlands cikisi ve cumartesi gunleri de okul disi 2 gece klubu var direk et pazari seklinde olan Birgel Jarl (BJ) ve Se7en diye, gerci Se7en'in adi degismis sanirim. Ozledim lan boyle ne zaman isveci dusunsem aklima o yuzume yuzume vuran soguk, garip yemekler, ders mers olmamasi, partiler su bu falan geliyo bi uzuluyorum cok baskaydi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Penthesilea said: abi bratislava'da bobrek gider. Ya siksote commercial filmler yüzünden demeyin böyle şeyler, Bratislava artık o kadar fena bir yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Penthesilea said: abi bratislava'da bobrek gider. bak boyle cilgin gece hayati istiyosan 1 haftaligina uppsala'da arkadas bul nation partilerine takil. sali snerikes, persembe stockholms, cuma varmlands partileri baya efsane oluyor. carsamba, cuma varmlands cikisi ve cumartesi gunleri de okul disi 2 gece klubu var direk et pazari seklinde olan Birgel Jarl (BJ) ve Se7en diye, gerci Se7en'in adi degismis sanirim. +15 Bak bunların bazılarını ben bile bilmiyodum,penth'i dinle sen hehe.Bide doğu avrupa ülkeside doğu avrupa ülkesi diyosan illa,dediğim gibi viking line yada silja line ile tallin turu falan yap.Striptiz mevzularına kadar var oralarda baya,hem ucuz hemde gemi olayı okadar pahalı bişey degil,ayrıca rahat yani,oteldi falandı filandı uğraşmıyosun.Yüzen genelev gibi bişey zaten o gemiler,özellikle cuma cumartesi falan yada bi fest günü falan gidersen. Bide otobüs ucuz olur sanırsam. http://www.swebusexpress.se/ Bikaç firma daha var ama online satın alınmıyo sanırsam o firmalardan,swebus iyidir.250-300 kr arasına gidebilirsin,6 saat falan sürüyo.Trende 600 kron falan daha kısa sürüyo sanırsam.Bide sanırsam şöyle bi olay var,havaalanına gidip mesela,sana boş koltuk kalana kadar bekliyosun falan sora o koltuğu 250 kron gibi bi fiyata satın alıyomuşsun falan filan.Ama sadece duydum bunun yapıldığını,yani bilmiyorum nasıl olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar