Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 anlamadım nasıl bir bünyedir hasta oluyorum en fazla 24 saat de geçio hiç bi şekilde sağlıklı beslenen bi insan da deilim ilginç
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Macigal çoraplardan olabilir ya da an nox atıyordur gm invisdir.
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ölümsüz olduğumu idda arkadaşarlım yok deil cidden
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Barbekü said: ölümsüz olduğumu idda arkadaşarlım yok deil cidden eden ?
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Barbekü said: ölümsüz olduğumu idda arkadaşarlım yok deil cidden hasatalıklarım kafan mı güzel?
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 haa bide aids dene derim, sağlam olsun
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Lol çeliklemişlerdir seni ilk doğduğunda ruslar gibi buzlu suda yıkamışlardır ondan olmuyosundur.
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yok hacı cidden yılda sadece bi gün hastalanıyorum bi gün sürüyo geçen yıl hiç hastlanmamıştım yılbaşı gecesi hastlandım hiç sebze yemedim çok ciddiyim son 1 sene pişmişini yemeklerde görmessem yiyiorum
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ben de hastalanmam fakat 4 sınıf genetik ve molelüker biyoloji okumuş biri olarak sebzelerin geçici hastalıklardan daha ziyade kalıcı hayat kalitesi ile ilgili olduğunu kavradığım için gördüğüm yerde karnıbaharlara, brokolilere, salatalara acımadan yiyorum. 20 sene sonraki hayatında sana başarılar dilerim. Bir de bu tarz detaylar için konu açmamayı öğrenip, bunları ilgili konuların stratejik noktalarına iliştirdiğiniz zaman daha etkileyici oluyor. Şey gibi birşey bu, yeni tanıştığın kıza direk olarak "ben süper bir insanım" demek gibi bir durum. Yavaş yavaş yedirmek lazım bu tarz şeyleri. Saygılar.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Hasta olunca elma, portakal yiyerek iyileşmeye çalışan bir arkadaşım var o geldi şimdi aklıma sdf
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 20 yıl sonra evt bende çok merak ediyorum nolcak bi şekilde alışmam lazım artık
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Çokakıllıadam said: Hasta olunca elma, portakal yiyerek iyileşmeye çalışan bir arkadaşım var o geldi şimdi aklıma sdf Vizeden sıçtığını anladğı an finale çalışmaya başlamak gibi olmuş.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 olm böle anlatma nazar değdirecen allah korusun ağır hastalığa yakalancan sonra.
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 4 gündür iyileşmeye çalışıorum küfür gbi geldi.. banlansın :D
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Söyleseler inanmazdım ileride göbeği kıllı bir adam olacaksın diye
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 şükür et Allah bi hastalık verir görürsün ozaman bi gündemi geçiyo bi ömürdemi..
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 oda bısey mı bana kursun bıle ıslemıyor
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sen bir ideasın o halde because ideas are bulletproof....
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 idea mıyım deıl mıyım orasını platon a sormak lazım
Öne çıkan mesajlar