Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 denedim. cevap gelmesini bekledim ama yok, biri eğitim bölümüne bakacakta, benim başlığı görecekte, sonra cevap yazacak. Xenocide said: arkadaşım istanbul üniversitesi 2 yıllık radyotv yayıncılığına açıklardan girmek istiyor yapabilirse tabi, ama nereye başvurması gerek nasıl oluyor nezamana kadar yapılabiliyor hiçbirşey bilmiyor-bilmiyoruz. bilen biri var mı yardımcı olursa sevinirim.
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Onun için torpil gerekiyor diye biliyorum geç kalmış olabilir okula gitsin görüşsün onlar yönlendirir
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 2. tercihden bahsediosan kayıtlar başladı... yanşlış bilmiosam her hangi bi üniden form doldurabilir...
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 formlar çıktı. pazartesi akşam son sanırım başvuru için
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 MONTLA SIC AGAGAGAGA FÖRST İLK BEN DEDİM'ler nerde arkadaslar olmuyor olmuyor...
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yarın gider rektörün önünde montla sıçarım sora derim "bu dedi" referans gösteririm senin başın yanar bak demedi deme edit: he o başka şeyetmiş tamam olmadı. neyse öyle şeyeden olursa alınsın üstüne fkjgd
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Zengin çocukları montla sıçıyor ama siz üzülmeyin..
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 fakır cocuklarıda gocikle sıcıyor fark yok yane
Öne çıkan mesajlar