Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 karpuzseven said: Ben şunu anlamadım Nartanesi fedaykinin fake hesabı mı ? Eğer öyleyse böyle bu başlığın açık kalmasına ve bu başlık altında bu kadar konuşulmasına neden izin veriliyor ? Nartanesini banlayıp başlığı silmeniz gerekmiyor mu kurallara göre ? öehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 İmzan da kuraldışı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Nartanesi fake account değil, ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sen kuraldışısın farkında değilsin karpuz. ünlem tuşu varya onu kullanıyorsun , öyle mi böyle mi hede gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 l2paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 karpuzseven said: Ben şunu anlamadım Nartanesi fedaykinin fake hesabı mı ? Eğer öyleyse böyle bu başlığın açık kalmasına ve bu başlık altında bu kadar konuşulmasına neden izin veriliyor ? Nartanesini banlayıp başlığı silmeniz gerekmiyor mu kurallara göre ? hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 vay anam vay.. neler dönmüş yahu! ...okuldan maillara bakıyorum, ufak bi ders problemim var. danışmanım onunla ilgili yazı yollayacak ben de düzeltilmiş hâl için ders programını geçicem ona. böle garip bi durum. üni.nin mail'ları da buraya yönlendirdim. açtım mailı işte, standart şikayet mesajları.. ama aynı başlık altında o buna laf sokmaya çalışmış, bu diğerine küfretmiş.. dedim "alla alla, nooluyo?" ilk mesajı okudum, adam haklı da haksız duruma düşmüş yazdıkları fazlaca sert olunca.. gerçi ben reelde argoya meyilli olduğumdan dert etmedim başlığı, doğruya doğru. neyse işte, o sırada çok vaktim de yok, bi sürü kişi de attıkları mesajlarda sınırı geçmiş, derken kilitledim. daha karışmasın diye. başlık altına da dedim işte, "eve gelince temizlerim" çünkü 10-15sf yazı var, temizleme falan vaktim yok o an. imkansız.. bu akşam eve geç geldim biraz.. ama noolmuş yahu böyle.. ha şu var, açık konuşalım; buraları eskiden dutluktu. harbiden öyleydi. anlam olarak diyorum tabi, eskiden daha eğlenceliydi. en azından ben çok daha fazla eğleniyordum (şahsi konuşmam gerekirse) şimdi gazı kaçmış gazoz gibi, evet.. e iyi de bundan sen de ben de sorumluyuz. tüm yükü sana bana yıkma niyetim yok tabi ama ucundan kıyısından sorumluyuz işte. üzücü olan güzel bildiğin şeyin yitip gittiğini görmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Haklı veya haksız farkediyor diyorsun galiba Zegna, yanlış mı anlıyorum. Zira benim bildiğim kadarıyla "şerefsizler" demek en son küfür sayılıyordu. Madem haklı haksız vs. gibi hiç bir subjektif kriter gözetilmeden küfür ban sebebi o zaman önce kendini banlaman gerekmiyor mu? Çoğunluğun senin gibi düşündüğü kişilere hakaret etmek serbest, ancak çoğunluk o yönde düşünmüyor ve şikayet ediyorsa yasak. Kriter bu mudur? Bu arada nartanesi benim eşimin accountu. Hatta daha biz tanışmadan önce bile vardı bu account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 adam siteyi kurmuş kendini nası banlasın akıl var fikir var başka bi ceza verelim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Khelben said: Greeny said: Kuyruk acısı işte, şimdi Zegna ya yüklen. Aydın Doğan ile RTE' nin kapışmasına döndürmeye çalışma fedaykin. Hangisi olacaksın ? kına ister misin greeny? fedaykin banlandı diye sevinmiyorum. SUÇLU banlandı, SATAŞIYOR sataşmasını komik buluyorum. Banane kim banlanmış, banlanmamış forum sonuçta. Sağ üst köşedeki x tuşuna bastığımda hiçbirşey umrumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 o degilde, iki ay forum okumus adamlar gelip bilip bilmeden sacma seyler yazmis, komik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kanımca da ban gerektirecek bir durum yoktu ama benim de çok alakasız mesajlardan uyarı yediğim olmuştu. Tarih bölümündeki yazılarını unutamayacağım, klavye başında oturup o kadar kapsamlı yazılar yazmak herkesin harcı değildi. Umarım patiden ayrılma kararın, piçler lafındaki gibi bir anlık sinirile alınmış bir karardır. Bir an önce dönmen dileğiyle, kal sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sen kimin fake isin akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 millet kendinin feyki, herkez şizo olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bırakma kararı bana da saçma geldi. bırakması gerekenler bıraksın abi forumu. paticiği paticik yapanlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Terorist saldırı ve verilen şehitler ile ilgili bir konuda yazılan şerefsiz kelimesinin, muzikalde oyuncular sahneden inmeden alkıslamadan ayrılmaya calısan PİCLER kelimesinden farkı oldugunu soyluyorum. Ben bombacı teroristlere şerefsiz dedigim icin, onları savunan birisi cıkıp onlara şerefsiz diyemezsin diyemez. Bu forumda pkk sempatizanımı var? Var da biz mi goremiyoruz? Olan da barınamaz zaten bu arada, en azından ben oldukca. baya bi haksızsın yani..yalnıs yerden geliyorsun fedaykin, yukardaki eski topigin url sini vermissin ama, o topigi okuyanlar ne dusunucek kime hak vericek hic tartmamıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hak hukuk konusuna neden dondu topak onu anlamadim ben. UZATMAYIN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 FromTheHell said: bırakma kararı bana da saçma geldi. bırakması gerekenler bıraksın abi forumu. paticiği paticik yapanlar değil +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sg-1 bence ana muhalefet partisi lideri olmalı + güle güle fedaykin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Zegna hem haklı haksız ayrımı yapmadan banlarız efendim diyip hemde ben hakaret ederken haklıydım diyorsun. Bu ikisi arasındaki farkı cidden mi görmüyorsun yoksa işine mi gelmiyor. İşine gelmiyorsa sorun yok ama cidden görmüyorsan zaten tartışacak bir şey yok. Zegna said: ... pek elit mama mia muzikalinizde ... Esas olarak bunu yazarak zaten cevabı vermiş oluyorsun ya neyse. Neden piçin hakaret olup şerefsizin hakaret olmadığını daha rahat anlıyabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yırtık dondan fırlamış gibi olcam ama o haberde bi gazte biel zegnanın dediği şeyi manşet olarak atabilirdi herhangi bi rahatsızlık duymadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Gazete yöneticileri bu şekilde bir yazı yazmıyor canım bir tanem. Zegna said: Forum kurallarını yazarken herkes icin gecerli oldugunu hatta hatalı buldugunuz veya eklemek istediginiz bolumler varsa konusalım demistik. Eger değişiklik yapılmadıysa o yazılan kurallar geçerli demektir, ve herkes bu kurallara uymak zorundadır. Evet argo vardır kufur vardır bunun farkı eskiden ayırılabiliyordu ama hepinizin şahit oldugu uzere son zamanlardaki çıgırından cıkan uyeler sayesinde ki bu uyeler arasında patinin acılısından beri burda olanlarda var; bu kuralları yazmak zorunda kaldık. Haklı veya haksız farketmez eger uslubu ayarlayamıyor ve forum kurallarını delecek sekilde kullanıyorsak bunun illaki yaptırımları olacaktır. Alınan ceza sonrasında foruma girmemek herkesin kendi kararıdır, bize de saygı duymaktan ve güle güle demekten başka bir şey düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bence PKK'lıya şerefsiz demek hakaret değildir. Ama görgüsüzlükten erken ayrılan izleyiciye piçler demek hakarettir. Aradaki fark da gayet açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Şerefsiz her yerde her koşulda hakarettir bunun tartışması yoktur. Ancak kullandığın yerde kullandığın kişiler için "onlar bunu hak ediyordu o sebepten bence hakaret olarak algılanmamalı, durum tespiti olarak görülmelidir" dersin. Burada da objektif değil subjektif kriterler devreye girer. Zaten olması gereken şey de yazılı kuralların harfi harfine uygulanması değil, duruma göre yorumlanmasıdır. Ancak hem biz harfi harfine uygularız diyip arkasına burada yorum yapıyorum demek olmaz. nileppezdel said: Bence PKK'lıya şerefsiz demek hakaret değildir. Ama görgüsüzlükten erken ayrılan izleyiciye piçler demek hakarettir. Aradaki fark da gayet açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar