Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin'den Buraya Kadar ( Hoşçakalın)

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

Cotto said:
lan varın benide banlayın.Zaten n00b'um ve bu forumda egoist herif dolu...

Yeaaa....
respectttt respecccctttttttt

Balinalar gibiyiz aq.Toplu halde kıyıya vurduk.

Eheueh
ehe

??

Tamam olmadı neyse banlayın beni eheuehe
Daşak geçiyom hade...

senin arkandan geri-zekali yazsak az mesela, o zaman banlanmıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Cotto said:
lan varın benide banlayın.Zaten n00b'um ve bu forumda egoist herif dolu...

Yeaaa....
respectttt respecccctttttttt

Balinalar gibiyiz aq.Toplu halde kıyıya vurduk.

Eheueh
ehe

??

Tamam olmadı neyse banlayın beni eheuehe
Daşak geçiyom hade...

senin arkandan geri-zekali yazsak az mesela, o zaman banlanmıyoruz.

Bu adamı banlasan ne olur banlamsasan ne olur Yarın Xotto diye gelir işte, ama bunun gibi biri ile Fedolar yada xler aynı kefeye kondumu olmuyor. Çünkü az bulunuyorlar. Yazılarını görememek kayıptır. En sonda tekrar son kez fikrimi söylicem. Forum bunlara kalır ve kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir saniye burada duralım

Arathor
Madem teröristleri serefsiz olarak tabir edebiliyoruz ve ban yemiyoruz peki o zaman;
Şuan rejimi degistirmek icin bir tarafini yirtan, Cumhuriyeti kaldirip seriati getirmek icin binbir takla atan tüm Fetos, tüm AKP'li ve yandaslari serefsizdir, cünkü onlar da benim gözümde teröristtir. Al sana bir lafinla benim icin tartisma ortami yarattin..

Bu yazıdan dolayı Arathor banlandı biraz önce

fizban
@arathor, kusura bakmazsan birşey demek istiyorum, sen biçok şeyi anlamamışsın. 1 ay sonra belki anlarsın.
yasalarca suç sabit görülmediği sürece herkes suçsuzdur.

Anayasa mahkemesi AKP'yi laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu yönünde mahkeme kararı olduğuna göre AKP'ye küfretmek de serbest olmalı. Laiklik bu rejimin temeli olduğuna göre, sisteme karşı olanların odağı olan bir partiye küfretmek ile PKK'ya karşı küfretmek birdir.

Ayrıca öldürülen her askere karşı 5 DTP'li öldürelim demek de mahkeme kararı ile suç olmadığına göre onlara küfretmek hiç suç değildir. O zaman fizban'ın dediği gibi DTP'ye küfretmek yasak değildir.

Bu forumun işleyişini mahkeme kararlarına göre şuna küfretmek serbest buna küfretmek yasak diye mi belirleyeceksiniz yoksa Zegna'yı savunmak için sadece çevir kazı yanmasın mı yapıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden her problem de konu Akp,kürt sorunu,Pkk ya geliyor ben onu anlayamadım açıkçası.Evet ülkenin belki de en büyük sorunlarından bahsediyorsunuz ben de katılıyorum ama konu nasıl buraya geldi = ) Bu kadar uzatıp birbirinize hakaret etmenin,kırmanın(ilk sayfalardaki yorumları okuyarak yazıyorum) bir manası yok bence başlığı açan arkadaşımız hatası sebebiyle banlanmış bunun için haklıyım veya haksızım tarzı bir şey belirtmemiş veda etmiş sadece
Sosyal ağlarda paylaş

yaş durumu da var, mesela eşitlik olsun diye şutlananlarla, amelelik yapıp şutlanan bir oluyo. aha al bak biri yine aklınca eğleniyo şu sıra, en fazla 15 yaşındadır. her taraf bunlarla dolacak bu gidişle. halbüsü eski üyeyi korusa kollasa ne iyi olur değil mi canlar? yok paticik babamın malı falan değil ama çok sıkılıyorum böyle şeyler olunca. yani kaç adamla tanıştık muhabbet kurduk paticik üzerinden. bi admin cinnetiyle kapansın ya da amele yuvası olsun hiç istemiyorum. adminler sçs, paticiğimizi koruyalım güzelleştirelim pls.
Sosyal ağlarda paylaş

zlaneth sen okudugunu anlamıyorsun, kendı dogrularını olusturmussun, bunlar icin cırpınmaya calısıyorsun.

seni artik ciddiye almıyoruz pek yoneticiler olarak, cunku edilen laftan anlamayan birisin.

Zlaneth said:
Şerefsiz küfür değil yani. Admine işlemiş bir kural göremiyorum ben. Piç dediği için banlanan bir kullanıcı karşısında şerefsiz diyebilen admin. Savunuyorsun da Fizban nasıl kural herkes için aynı diyebiliyorsun bu durumda?

forum kurallarında belirttigimiz gibi bu tarz topiclerde insiyatif kullanmak bizim elimizde, ve biz de nasil avrupa kupasında yenilen sok dakka golu sonrası kufur eden adamı banlamıyorsak ve uyarıp mesajlarını editliyorsak, teror orgutu konusunda da aynı şeyi yapıyoruz. Hassas bir konu oldugunu dusunuyoruz cunku.

Zlaneth said:
fizban said:
son bir kez söyleyelim de, artık anlamazsan da cevap verme uğraşına girmeyelim; pkk lı teröriste şerefsiz diyen yalnız zegna uçurulmuyor forumdan, kimse uçurulmuyor. anladın mı ? anlamadın mı ? go to 10

ben 15 kere söyledim sende anlamamışsın. Olsun 16 olsun belki anlarsın. İçerik ne olursa olsun kural koyan admin bir konu da küfür edip bir şey yapılmıyorken normal kullanıcı içerik ne olursa olsun küfür edildiği için banlanabiliyorsa, kurallar herkes için uygulanıyor denilemez. Anladın mı? anlamadın mı?

"İçerik ne olursa olsun" keywords

bold sekilde yazıyorum anlayabilmen icin, eger gercekten hala anlamıyorsan mumkunse bu konu hakkında yazma baska yorum, cunku biz cevap vermekten vazgececegiz, anlayabilen adama cevap verilir bozuk plak gibi konusan adama degil.

said:
[Türkiyenin şuanki siyasi karışıklığını ve insanlarin hassasiyetini goz onunde bulundurarak, siyaset tartısmalarında zivanadan cikan kişilere uygulanacak olan yaptırım yoneticilerin insiyatifindedir]

Bunu hesabını sana vermek zorunda değiliz, 10 larca kez bu konu hakkında ben ve diger yoneticiler tarafından yapılan acıklama sana yeterli gelmiyorsa, eger bu durumdan bu kadar rahatsızsan foruma bir daha yazmama ozgurlugun mevcut. Kullanabilirsin.

hala anlamıyorsan, go to page 16
Sosyal ağlarda paylaş

Eternalus said:
yaş durumu da var, mesela eşitlik olsun diye şutlananlarla, amelelik yapıp şutlanan bir oluyo. aha al bak biri yine aklınca eğleniyo şu sıra, en fazla 15 yaşındadır. her taraf bunlarla dolacak bu gidişle. halbüsü eski üyeyi korusa kollasa ne iyi olur değil mi canlar? yok paticik babamın malı falan değil ama çok sıkılıyorum böyle şeyler olunca. yani kaç adamla tanıştık muhabbet kurduk paticik üzerinden. bi admin cinnetiyle kapansın ya da amele yuvası olsun hiç istemiyorum. adminler sçs, paticiğimizi koruyalım güzelleştirelim pls.

Sorun su aslında eternalus, eski uyeleri kollamadıgımızımı dusunuorsunuz? Cogu kez kolladık, eski üye eski üye gibimi davranıyorki artık kollayalım?

Eski üye zivanadan cikarsa yeni üye ne yapsın? İllaki bir koruma daha dikkatli davranma durumu mevcut, kac senedir tanısıyoruz burda cogu kısıyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:
Emaleth said:
ITT: hariçten gazel

"tüm kurallar esneyebilir."
imho bu genel kuralı kabul etsek çok daha rahat edeceğiz komüniticenek. benim şahsi favorim ise "tüm patiler eşittir ama bazıları daha eşittir" şeklindeki söylem. bu threade asıl üzülmemin sebebi de fedocuumun bazılarınıza göre daha eşit bir pati olmasını istememdir, net olarak ifade etmek isterim.

dünkü portakal ile fedo aynı muamele görmesin, adam kayırılsın, torpil geçilsin, kimseye de hesap verilmesin istiyorum ben.
evet istiyorum, bakın daha sivri olmak için bold bile yaptım. siz daha yumuşak ifade etmek isterseniz adam kayırma demeyin, kıdem deyin.

rigid, soğuk, aşırı net ve esnemeye müsait olmayan kuralların yazılmasına da her yere stiki edilmesine de karşıyım (nefirciğime söylemiştim öm'den) zira o kurallar bir kere o netlikte ilan edildiği, davullar vurulduğu zaman geri adım atmak olmaz. ahan da geri adım atamayan, bağrına taş basıp ceza veren bir admin güruhu şekil 5te incelenebilir.
çünkü diğer yandan, bu kurallara kraldan kralcı yaklaşıp adam linç etmeye müsait bir güruh da var ve bu olayda o güruhu da iş başında gördük bence. kendimizi kastırık kurallara bağlayınca evet nizam düzen gelebilir ama fazla nizam-düzen iyi midir acaba sorusunu sormak isterim.

kos aaaaay,
vanaa biiiii,
enarkiiii,
in pati.

ayrıca bizim köyde göte bin türlü isim verilir, onu da belirtmek isterim. ben göte kase diyemeyeceksem, toto diyemeyeceksem, hatta yerine göre popiş diyemeyeceksem ne anladım ki o işten?

*boş konuşan kaygısız ümit kesmiş ama keyfine bakan smayli*

Ahanda tam söylemek istediklerim. Bu forumu zamanında diğer forumlar arasında sıyıran Türkforum-ğrkforum bilmemne forumdan farklı tutanlara sahip çıkmak gerekir kanımca. Çünkü Fedolar bida gelmez ama bu kuralları uyguladığın tonla dallama ertesi gün burada yeni account açar. En sonda onların ele geçirdiği bir forum olursun nitekim her geçen gün o yere gidiyoruz.

Edit: Emanın terliğinin yettiği günleri özledim :/

+111111
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadıgım konu su biz burada Feto blablabla yaptıgımızda dava acsalar kamusal olarak kimi bulacaklar kendilerine? Sonucta herkes birer rumuzla giriyor ve ipler statik olmadıgı sürece devamlı değişiyor (en azından ben oyle yapıyorum) polis kapına gelipte bak boyle boyle host sen mişşin o yuzden bu itamlara izin verdiğin için seni karakola kadar götürüyoruz mu diyecekler?
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
Benim anlamadıgım konu su biz burada Feto blablabla yaptıgımızda dava acsalar kamusal olarak kimi bulacaklar kendilerine? Sonucta herkes birer rumuzla giriyor ve ipler statik olmadıgı sürece devamlı değişiyor (en azından ben oyle yapıyorum) polis kapına gelipte bak boyle boyle host sen mişşin o yuzden bu itamlara izin verdiğin için seni karakola kadar götürüyoruz mu diyecekler?

Paticiğin kapatılmasına neden olur userlara bişey olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:
BonePART said:

Cunku eskiden sacma despot bi yonetim vardi ve cekemiyodu bole tartismalari.

cok mantikliydi yapilan
cunku su tartismanin hic bir sekilde bir yarari yok
ustune site yonetimi dogru bir karar alsa bile kuduz gibi saldiran tipler hep olacaktir.o yuzden kedi direk kapatirdi bu konulari

'eski despot yonetim'in bir parcasi olmama ragmen tarafsiz baktigima inanarak kesinlikle katiliyorum popa, ve bu topic kanimca o uygulamanin dogrulugunun en buyuk kanitlarindan biridir. asagida yazigim nedenlerle acik kalmasina karar verdik bu topicin su ana kadar ama bundan sonra ne kadar devam eder ciddi suphelerim var

admin insiyatifine ornek veriyorum; zlanethi topic trollugu nedeniyle banliyorum bu haksiz yonetilen ve fasizmin egemen oldugu, terbiyesiz fetocu adminlerin her istediklerine ulu orta kufur ettigi rezil forumdan. ama bunu yaparken biliyorum ki en gec bir hafta icerisinde -eger bugun yeni acc basvurusu onaylanmazsa - geri gelip yeni bir accountla yazmaya devam edecek bu tiksindigi foruma kendisi

bir diger admin insiyatifi ornegi de bu topicin acik kalmasidir; ustteki ornegin tam tersi oldugunu ve fedaykin'in yarin fake accountuyla geri gelmeyecegini bildigimiz icin, neredeyse 10 senedir mesajlastigimiz foruma veda topicine fedaykine duydugumuz saygi ve sevginin de etkisiyle kilit vurmuyoruz. ustelik pek cok eski uyenin de fikirlerini belirttigi, aradaki trolleri saymazsak gayet guzel ve seviyeli mesajlarin atildigi bir topic bu. ayrica ben hala fedaykine bir iki sey yazmak isteyen birileri olabilir eskilerden diye dusundugum icin de kilitlemek istemiyorum acikcasi

simdi bu iki uyeye uygulanan yaptirimlar arasindaki fark her uyenin esit, ama bazilarinin daha esit oldugunu acikca gosteriyor olmanin yanisira, insiyatifle ilgili de fikir verir saniyorum hala meraki olanlara

simdi, asil soylemek istedigim su ki 'top bizim sevmedigimize oynatmayiz' yaklasimi olmadi burada hicbir zaman, hicbir yonetim doneminde. evet kisisel nedenlerle adam banlandi, yonetimde hatalar yapildi, bazi insanlara daha esit davranildi, kimi hatalara goz yumuldu paticigin tarihi boyunca; hepimiz insaniz, patide yonetime gelen herkes de insandi bildigim kadariyla -darktan suphem var yalniz, onda hep bir bot havasi sezmistim ben, bir de athea tanricaydi haliyle- ama hicbir zaman cifte standart asiriya kacmadi, hicbir zaman adminler 'fikirlerini sevmedigi icin' adam banlamadi burada, yalis anlasilma olmasin o konuda

adminleri elestirmek istiyorsaniz buyurun, karari elestirmekse derdiniz peki, ama lutfen unutmayin ki bu topic fedaykinin ben gidiyorum dedigi topic. hadi dogru durust vedalasmak zor bu tarz durumlarda kabul ama en azindan trollenmemeyi hakettigine inaniyorum ben bu topicin

edik; szass +1 haliyle, herhalde emanin terligini bilen herkes yeterli oldugu donemi de ozlemistir, ama yapacak birsey yok
*erik ikram eder*
Sosyal ağlarda paylaş

Revenqe said:
Letsgetthesunshine said:

Paticiğin kapatılmasına neden olur userlara bişey olmaz

statik ip kullanmakla kullanmamk arasında bulunma bulunmama farkı yok. hangi ip yi hangi kullanıcı hangi saat aralıklarında kullanmış logları tutuluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
ITT: hariçten gazel

"tüm kurallar esneyebilir."
imho bu genel kuralı kabul etsek çok daha rahat edeceğiz komüniticenek. benim şahsi favorim ise "tüm patiler eşittir ama bazıları daha eşittir" şeklindeki söylem. bu threade asıl üzülmemin sebebi de fedocuumun bazılarınıza göre daha eşit bir pati olmasını istememdir, net olarak ifade etmek isterim.

dünkü portakal ile fedo aynı muamele görmesin, adam kayırılsın, torpil geçilsin, kimseye de hesap verilmesin istiyorum ben.
evet istiyorum, bakın daha sivri olmak için bold bile yaptım. siz daha yumuşak ifade etmek isterseniz adam kayırma demeyin, kıdem deyin.

rigid, soğuk, aşırı net ve esnemeye müsait olmayan kuralların yazılmasına da her yere stiki edilmesine de karşıyım (nefirciğime söylemiştim öm'den) zira o kurallar bir kere o netlikte ilan edildiği, davullar vurulduğu zaman geri adım atmak olmaz. ahan da geri adım atamayan, bağrına taş basıp ceza veren bir admin güruhu şekil 5te incelenebilir.
çünkü diğer yandan, bu kurallara kraldan kralcı yaklaşıp adam linç etmeye müsait bir güruh da var ve bu olayda o güruhu da iş başında gördük bence. kendimizi kastırık kurallara bağlayınca evet nizam düzen gelebilir ama fazla nizam-düzen iyi midir acaba sorusunu sormak isterim.

kos aaaaay,
vanaa biiiii,
enarkiiii,
in pati.

ayrıca bizim köyde göte bin türlü isim verilir, onu da belirtmek isterim. ben göte kase diyemeyeceksem, toto diyemeyeceksem, hatta yerine göre popiş diyemeyeceksem ne anladım ki o işten?

*boş konuşan kaygısız ümit kesmiş ama keyfine bakan smayli*

söylenilecek her şey söylenmiş. +99999999999999999999999999999999999
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...