Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin'den Buraya Kadar ( Hoşçakalın)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tamam işte admin olsam top benim oynatmıyorum mantığı olabilirdi bende. Ama inan bana faşist değilim. Hatta şu an nispeten varlıklı olmasaydık gayet sosyalist olurdum. Sosyalizmi de sosyalistleri de severim ve faşistlerden nefret ederim. Ama internet forumunda sosyalist düzen beklemek yanlıştır, faşistçe değildir benim oyunum oynatmıyorum mantığıdır. Kimse de zorla gir buraya demiyor işte onu diyorum. Neyse zaten forumu ve yöneticilerini savunmak benim görevim değil, buna ihtiyaçları da yok. Çok da güzel açıkladılar herşeyi hala "ama küfür, ama Zegna banlanmadı vs." sanki sırf Zegna küfretti orda. Off..
Mesaj tarihi:
Görevin değil ama nöbetçi görevli gibi sayfalardan beri sadece sen savunuyorsun. Ayrıca tek o etmedi ama orda küfür eden bir moderator o. Yetkili kişi yani. Anladın? Yetkili kişi küfür edip banlanmıyor ama normal kullanıcı banlanıyor. (içerik ne olursa olsun (15)).
Mesaj tarihi:
İyi de Zegna da gelip tiyatrodan çıkana piç demedi di mi? PKK'lıya şerefsiz diyenler banlanmadı, Zegna da banlanmadı. Ama Zegna da piç demedi. Zaten kurallara da bunu koymuşlar. Kuralları onlar belirliyor. Yapacak bişey yok.

Hala savunuyorum ya yuh sıkıldım ben de. Lütfen cevap hakkı doğuracak bişey yazmayın, beni görmezden gelin falan. Baydım :D
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

@sg-1: Ben de örnek verdim. Yani Tayyip ya sev ya terk et dedi ama sen terk etmeyip değiştirebilirsin bazı şeyleri. Ama forum konusunda admin dövüp değiştirmen gerekir. Bu da olmaz. İşte saçma. Yani o yüzden "ya sev ya terk" et lafıyla yönetimini beğenmeyen foruma girmez demek bir değil. Burası internet ortamı ya, girdiğimiz birşeyler paylaştığımız bir forum. Gerçek dünya değil ki, fazla büyütüyorsunuz bazı şeyleri bence

Özünde ya sev ya terketten farkı yok dediğinin, kaldı ki adminden istediğimiz atla deve değil, ortaya bi iddia attı, onu açmasını istiyoruz. Ha "açmıyorum" da diyebilir, bu hakka sahip, ama yakışık almayacak, uygun olmayacak.
Mesaj tarihi:
Tartışma çok sığ ilerlemiş yaa. Farklı bir şeyler atılsa ortaya daha hoş olacak, aynı şeyi tekrarlayıp durmayalım.
Çıkın fikirlerinizin özet ve sonucunu yazın madem uzunca.

Zlaneth said:
BonePART said:
Kelle istemiyoruz kafa istiyoruz. Eksi sozlukte kufur war argo war ama nasil hakaret yoksa nah burda da aynisi olaiblir diyoruz.

(tu)

bence de. katılıyorum. ekşi sözlük biraz abartı tabii, maksimum özgürlük de fena ama bu kadarı da fazla.
Mesaj tarihi:
Zlaneth & sg-1

Dürüstçe cevap verin. Horizon, sam veya sir fedaykinin yaptığını yapıp banlansaydı olayı bu noktaya getirir miydiniz? Modları bu şekilde sorgularmıydınız? Adam küfretti, bunu da iyicene abartıp yaptı. Bedelini de ödedi. Zamanında(UO oynarken) Nebula forumlarında küfredip bedelini de içinde uğraşıp didindiğim 2 karakterimle ödemiştim. Bir hata yaparsan bedelini elbet bir şekilde ödersin. Fedaykin bir hata yaptı ve 1 ay ban cezası aldı. Mod'un biri de zamanında küfretmiş, bedelini şimdi burada normal kullanıcılardan laf yiyerek ödüyor. Daha fazla tartışılacak bir şey yok bence.
Mesaj tarihi:
patideki adminbapslar kadar sabırlı adam var mı dır?

serefsiz pkk dedi diye niye kufur ettin oluyor ehe.fedaykin olay cıkmasını istemeseydi sessizce giderdi,fikirlerini bende begenerek okurdum ama madem sevdigi bir forumdu boyle bi gidis bende eksi karma yarattı.zamanında horas ta kufur etmisti hic sevmedigim bi adam oldugu halde gayet sade ve alttan bir elveda ile gitmisti,sempatik gelmisti.

ayrıca burası forum yani yapabilecegimiz maksimum karısıklık ortamın icine edip insanları bir birine dusurmek olabilir.
Mesaj tarihi:
O 3lü yerine nilep eger banlansaydı onun sonucunda da savunurdum diyebilirim. Soylediğin 3lü zaten farklı nedenlerden dolayı bugüne kadar banlanmalıydı. Ayrı bir başlık konusu. Fedaykin ile 1 tane özel mesajım yok, görüşmüşlüğüm yok, yazılarının bazılarında karşıt görüşlerimde mevcut. Ne benim kankam ne dışardan tanıdığım birisi. Ona küfür nedeniyle ban geliyorsa, bu kuralı koyan mod da küfür ederse banlanmalı. Yoksa kural koymuşun ne mantıgı var?
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Atatürk'e hakaret dediğimiz konular kitlenmeyebiliyor mesela, hangi insiyatif bunu engelledi acep? Gizli Atatürk düşmanlığı yapıluyor diye moderatörlere başvuru var ama ne söyleyene bir yaptırım var ne konuya bir kilit var. Farklı fikirler görüşler olabilir gibi bir yazı var ki belki üst tarafa iletilmemiş bile. Liste olsa elimizde belki bizde şerefsizler diyebilirdik orda...
çıldırtacaksınız adamı. cidden yani. atatürk e hakaret dediğin topic i hatırlıyorum. orada atatürk e hakaret falan yoktu. sanırım sir ün attığı bir mesajdı, ve empati yapıyordu. bakın böyle dense ne düşünürsünüz diye. atatürkçülük ün ne olduğunu anlamıyorsunuz, en az dinci bir yobazın dine baktığı gibi bakıyorsunuz atatürke, bir de laf ediyorsunuz. merak etmeyin, burada biri atatürk e laf atmaya kalksa, sizden önce karşısında bizi bulur. bulmasının sebebi de, internet yasası, kurallar vs değil, admin kadrosunun ve modların görüşleridir.

aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz paso, insiyatifimiz var. insiyatifimizi kullandığımız durumlar var. bonepart, popeye ve szasstam gibi mesaj atıp da, küfür/argo farkının izahatını isteyenlere, elimden geldiğimce yaptım. nefr ve zegna da benzer mesajlar attılar zaten.

ha yok istediğiniz akp'ye, chp'ye, mhp'ye, dtp'ye küfretmekse, buyrun dışarı. istediğiniz topic açıp kürtlere küfretmekse, ona da güle güle. ateistlere mi küfredeceksiniz, defolun. müslümanlara mı küfredeceksiniz, defolun.

kural herkese işliyosa admine de işlesin mantığındaki arkadaşa sözüm; kural üyeye de işliyor, moda da, admine de. modda, adminde otokontrol diye bir olay var, üyelerin de birçoğunda var.
Mesaj tarihi:
fizban said:
atatürkçülük ün ne olduğunu anlamıyorsunuz, en az dinci bir yobazın dine baktığı gibi bakıyorsunuz atatürke, bir de laf ediyorsunuz.

içimin yağları eridi. (tu)
Mesaj tarihi:
Şerefsiz küfür değil yani. Admine işlemiş bir kural göremiyorum ben. Piç dediği için banlanan bir kullanıcı karşısında şerefsiz diyebilen admin. Savunuyorsun da Fizban nasıl kural herkes için aynı diyebiliyorsun bu durumda?
Mesaj tarihi:
@arathor, kusura bakmazsan birşey demek istiyorum, sen biçok şeyi anlamamışsın. 1 ay sonra belki anlarsın.

yasalarca suç sabit görülmediği sürece herkes suçsuzdur.
Mesaj tarihi:
canola said:
fizban said:
atatürkçülük ün ne olduğunu anlamıyorsunuz, en az dinci bir yobazın dine baktığı gibi bakıyorsunuz atatürke, bir de laf ediyorsunuz.

içimin yağları eridi. (tu)

System Failure

Mesaj tarihi:
sir said:
herkes hata yapar, herkes yanlış yöntemler izler..Atatürk herşeyi çok güzel hesapladıysa bugün niye avrupanın en fakir ülkesiyiz, niye chp hiçbi seçimi kazanamıyo, niye demokrasi yerleşmedi ülkeye? ama yok Atatürkçüler 100% doğru şeyi yaptılar her zaman ve her yerde, suçlu diğerleri.

Fikir özgürlüğü tabi, Neden Atatürk her şeyi güzel hesapladıysa bugün avrupanın en fakir ülkesiyiz biz, niye demokrasi yerleşmedi falan. İlker Başbuğ'un karşısında şu lafları söyledikten sonra ne kadar süre daha fikir özgürlüğümü kullandım ben diyerek durabilirsiniz?
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Şerefsiz küfür değil yani. Admine işlemiş bir kural göremiyorum ben. Piç dediği için banlanan bir kullanıcı karşısında şerefsiz diyebilen admin. Savunuyorsun da Fizban nasıl kural herkes için aynı diyebiliyorsun bu durumda?
son bir kez söyleyelim de, artık anlamazsan da cevap verme uğraşına girmeyelim; pkk lı teröriste şerefsiz diyen yalnız zegna uçurulmuyor forumdan, kimse uçurulmuyor. anladın mı ? anlamadın mı ? go to 10
Mesaj tarihi:
sir said:
herkes hata yapar, herkes yanlış yöntemler izler..Atatürk herşeyi çok güzel hesapladıysa bugün niye avrupanın en fakir ülkesiyiz, niye chp hiçbi seçimi kazanamıyo, niye demokrasi yerleşmedi ülkeye? ama yok Atatürkçüler 100% doğru şeyi yaptılar her zaman ve her yerde, suçlu diğerleri.

Burada Atatürk'e gizli hakaret yok. Açıkça Atatürk'e eleştiri var. Bu da bir özgürlüktür. Sir'ün görüşlerini beğenmiyorum, hiç onaylanmıyorum ama adabıyla tartıştığı için saygı duyuyorum.

Bu laflarda hakaret aramak da biraz aşırı, eğer ki sadece bu lafsa söz konusu olan..
Mesaj tarihi:
ekşisözlüğün a.q. ben...

Heriflerin hepsi egoist.
Bir film için eleştiriler iyi giderken biri kötü eleştiri yazıyor.Yorumlar hemen kötüye dönüyor.Piyasa adamları veyahutta tek kültürlü sınıf biziz modundalar...
Mesaj tarihi:
lan varın benide banlayın.Zaten n00b'um ve bu forumda egoist herif dolu...

Yeaaa....
respectttt respecccctttttttt

Balinalar gibiyiz aq.Toplu halde kıyıya vurduk.

Eheueh
ehe

??

Tamam olmadı neyse banlayın beni eheuehe
Daşak geçiyom hade...
Mesaj tarihi:
fizban said:
son bir kez söyleyelim de, artık anlamazsan da cevap verme uğraşına girmeyelim; pkk lı teröriste şerefsiz diyen yalnız zegna uçurulmuyor forumdan, kimse uçurulmuyor. anladın mı ? anlamadın mı ? go to 10

ben 15 kere söyledim sende anlamamışsın. Olsun 16 olsun belki anlarsın. İçerik ne olursa olsun kural koyan admin bir konu da küfür edip bir şey yapılmıyorken normal kullanıcı içerik ne olursa olsun küfür edildiği için banlanabiliyorsa, kurallar herkes için uygulanıyor denilemez. Anladın mı? anlamadın mı?

"İçerik ne olursa olsun" keywords

Edit: @nilep, kaç yıldır Atatürk'ün yaptıklarını eleştirebiliyoruz? Stalin mi sandın sen onu? Hitler mi sandın? Mustafa Denizli mi sandın? Tayyip mi sandın?
  • Yeni Oluştur...