Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yok şu an için heal atmayı sevdim baya. dps yapayım adam keseyim derdim yok pek. yalnız benim sistem pek kaldırmıyor gibi oyunu. baya bi kasıntı oluyor rvrlerde. hadi onu geçtim oyun crash olup duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 O büyüler "kız gibi" vuruyordu o yüzden bufflandılar, daha da bufflanacaklar. 1.2 ile adam oldu diyebiliriz. Yüksek DPS output söz konusu değil ama evet hybrid olarak potansiyel var. Gerçi o potansiyel de gidiyor 1.3.1 ile, ilginç adamlar bu Mythic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 DPS Archmage (tu) Full invader falan olsaymış bir de of of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaybarsMert Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 arkadaşlar cahilligimi bagıslayın archmageler oyunun hot atan sınıfıymıs galiba degil mi? nasıl bi karakterdir kendileri yani healer oyanaycam büyük ihtimalle dps de yapıyomus okudugum kadarıyla soyle azıcık ucundan bilgi verirseniz cok sevinirim saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bütün healerların hotları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaybarsMert Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 peki bu sınıfın diğerlerinden farkı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 war priest -disciple of khain -> yakin dovuscu -healer. kendi gruplari icerisinde cok iyi heal ediyorlar ama grup disindakilere fazla bir artilari yok. armorlari da yuksek. archmage - shaman -> buyucu daha hasar vermeye yonelik healer. usttekine gore daha cok heal ve koruma skilleri var. armorlari dusuk. bir de butun ofansif buyuleri uzaktan ve bir cogu instant cast. zealot-runepriest -> buyucu healer ancak healer skilleri daha fazla. gerek grup gerek grup disina iyi heal ve koruma skilleri var. instant cast heal, adamdan adama ziplayan heal(hot) ve 30 saniye boyunca heal/ap/shield veren ritualleri var. ofansif olarak cok zayiflar bu yuzden genelde parti ile veya RvR ile kasilmasi daha katlanılabilir oluyor. (benimki 35 mesela nadasa biraktim,daha hizli gelsin diye exp, aslinda bu Lotd tam zealotlar icin galiba :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 valla senaryo dönse kep de maç başına 10k renown 23k xp alıyorum 30 rp ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Sildin mi mara ile borc'u Spark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar