kira Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Merhabalar, Yarın bir grup exchange öğrenciyi Taksim'den Fatih'e götürmem gerekiyor. Emniyet müdürlüğüne ulaşım için nasıl bir yol izlemeliyim. Yanımda 15 tane yabancıyla, taksi pek olası gözükmedi. Yardım ederseniz sevinirim. Adres: Istanbul İl Emniyet Müdürlüğü Fatih Vatan Caddesi Hizmet Binası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Aslında biraz ters ama kaybolma ihtimali olmadan gitme şekli şu; Tünelle tramwaya, tramwaydan Yusufpaşa'da metroya aktarma, metrodan da emniyet müdürlüğü durağı var orada ineceksiniz, çıkınca sağınızda kalır, kocaman yer. Ya da Taksimden Vatan Caddesinden geçen herhangi bir ekspres olmayan otobüse biniyorsunuz, Emniyet'in önünde iniyorsunuz. Bu kadar kısa. Ama numaralarını bilmiyorum otobüslerin. (Tarihe yeni baktım gerçi :/ , kimse cevap yazmamış. Yeni açıldı sandım hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar