xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bilgisayarın cpu kullanım yüzdesinin %100 olması gereken yerlerde(bişey yüklerken photoshopda kasıntılı işlemler yaparken falan filan ) cpu yüzdesi yani cpu ya binen yük hep %10 %15 lerde hiç artmıyor dopal olarakta performans düşüklüğü yaşıyorum.Bugüne kadar böyle bir sorunum yoktu hiç acaba cpu mu bozuldu?bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o %nin yüksek olması mı iyi yani? bende sürekli 90larda falan geziyo bişeyler yaparken dediğin gibi ve üzülüyorum çok kasıyo annsim diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tam olarak anlatamadım galiba pardon.Demek istidiğim daha kullandığım bi program sayesinde devamlı gözümün önünde duruyordu cpu kullanım yüzdesi ve böyle cpu kullanan işlermde %100 e kadar çıkıp 2 dk da biten biten bi photoshop işlemi artık 5-10 dk sürüyor çünkü %15 in üzerine çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 cpu'dan tam verim alamiyorum demek istemiş arkadaş. Programlari filan yavaş açılıyomuş. Bence format düzeltir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yok denedim olmadı format.defrag de yaptım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 fanını da bi kontrol et ayrıca. öyle hayvaani yavaşlamalar yeni fan alınca geçmişti bende mesela. belki alakası yoktur ama kontrol et yinede, ne kaybedersin ki yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 laptop fanı değişirmi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bios unu güncelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 öğretmen makinesi var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 and format for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar