xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bilgisayarın cpu kullanım yüzdesinin %100 olması gereken yerlerde(bişey yüklerken photoshopda kasıntılı işlemler yaparken falan filan ) cpu yüzdesi yani cpu ya binen yük hep %10 %15 lerde hiç artmıyor dopal olarakta performans düşüklüğü yaşıyorum.Bugüne kadar böyle bir sorunum yoktu hiç acaba cpu mu bozuldu?bi fikri olan var mı?
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o %nin yüksek olması mı iyi yani? bende sürekli 90larda falan geziyo bişeyler yaparken dediğin gibi ve üzülüyorum çok kasıyo annsim diyerek.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tam olarak anlatamadım galiba pardon.Demek istidiğim daha kullandığım bi program sayesinde devamlı gözümün önünde duruyordu cpu kullanım yüzdesi ve böyle cpu kullanan işlermde %100 e kadar çıkıp 2 dk da biten biten bi photoshop işlemi artık 5-10 dk sürüyor çünkü %15 in üzerine çıkmıyor
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 cpu'dan tam verim alamiyorum demek istemiş arkadaş. Programlari filan yavaş açılıyomuş. Bence format düzeltir .
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yok denedim olmadı format.defrag de yaptım olmadı
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 fanını da bi kontrol et ayrıca. öyle hayvaani yavaşlamalar yeni fan alınca geçmişti bende mesela. belki alakası yoktur ama kontrol et yinede, ne kaybedersin ki yani :p
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 laptop fanı değişirmi ki?
Öne çıkan mesajlar