Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 evet yarın tam olarak yarın gelen gelir gelmeye sağlar bizimdir tek içmeye alışım bu yüzden bornova 525 19.30 ben erken gider masa ayarlarım yoksam oturcak yer bulamayız gelenler; funq ramsesII llama ( ben bu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 karanfil tak nasıl tanıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 gelin 525e serkan nerde diyin onlar dicek serkan kim : ) neyse aha bu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Göz altlarında bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 çok alkol az uyku : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Eyvallah baba ben gelirim muhabbet ederiz yalnız rica ediciim biri fotoğraf makinesi filan getirsin çekelim koyalım buraya düşmanlar çatlasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Başkalarıda gelsin pls rica ediyorum ya dragonutopia falan gel lütfen cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ramses imzanı tek istediğimiz bir Adamla sevgiydi okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 lurieli getirmeye çalışcam, gelir herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Llama cerebralis gelmiyo mu?Gelirse bi hasanpaşa köftesi yapsın getirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yok abi o kırsın kıcını evde ders hazırlasın öğrencilerine : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Llama said: yok abi o kırsın kıcını evde ders hazırlasın öğrencilerine : ) yok gelemiom: ( artık bi ara tekrarını yaparız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 525 nerde, bornova'yı pek bilmiyorum aslında ama, nereye yakın mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 küçükparkın bir arka sokağında kalıyor, dar bir sokak var parka çıkan, orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 525i mühürlemişler buluşma iptal :P şşş aman diyim kanıp da vazgeçmeyin gitmekten,benimki buluşmayı baltalama çabası sadece:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 nazar etme nolur, gel senin de buluşman olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bi daakine artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Marl0_on said: 525 nerde, bornova'yı pek bilmiyorum aslında ama, nereye yakın mesela? abi direk cafeler sokagının bi arkası ya otobüs çeklinde bar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Tüh be anca gördüm :/ neise bi dahakine işallh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ulan ramses ne güldüm yaa bi daha sensiz giç bi buluşmaya gitmem bunu bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 harikuleyt oldu yahu! bi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Daha bitmedi abi sürecek :D İptal ettin beni oğlum kendimden geçtim.Açın lan buluşma topicini detayları verelim fotoları upload edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 salı perşembeleri yapmayın şu buluşmaları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 RamsesII said: Daha bitmedi abi sürecek :D İptal ettin beni oğlum kendimden geçtim.Açın lan buluşma topicini detayları verelim fotoları upload edin daha ne olcak olum buluşma topiğimiş yeter bu : ) burda de nediceksen :P bu arada fotolar çok kötü kız çok kötü çekmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kız kötüydü zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar