Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranızda bisiklet meraklısı var mı?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim vardı 1 senedir binemedim bi
gittim eşşek gibi para bayıldım scott aldım
kask, forma, eldiven, hız göstergesi derken iflahım kesildi
haftasonları çeşmeye gidiyoduk grupça 140 km yol
ama 1 senedir hiç binmedim..
Mesaj tarihi:

En az iki günün biri kullanıyorum okul-ev arası yarımşar saatten git gel bir saat.

Ha ama sor bir anlıyormusun aletten diye. Ne yazık ki hayır. Ama ikinci el ucuza buldum, hepte zaafım vardı öyle ince lastikli, öne doğru eğrilen gidonu olan bisikletlere. Sporda olur belki bir faydasını görürüm dedim (Tabii otobüs bilet parasından tasarrufta ayrı bir mesele). Aldık kullanıyorum ama viteste mesela önde büyük arkada küçük çarktayken kolay yokuş çıkılır fln sanıyordum (Türkiyede en son bisiklete bineli 6-7 yıl olmuştur) o bile tersiymiş. Anlamam bu mevzuyu bir yokuşta yarım saatlik uğraşa mal oldu. O derece fena yani. Halende mantıksız geliyor ya neyse.

Alet Allsop Softride. İyi mi kötü mü tabii ki bilmiyorum ama ayağımızı yerden kesiyor mantığı.

Hatta resminide koyayım. Şekli hoş aletin. İnanıyorum ki güzelde birşeyde şanssızlığı bana düştü;



Tabii birşeyler öğrenmek, bunun forumlarını fln karıştırmak lazım.

Mesaj tarihi:
vay be, yazık

paticik kitlesinden daha fazlasını beklerdim =)

başka gruplara yönlenelim heheh


apis bisikletin markayı duymadım hiç ama çok şık görünüyor, bence daha sık bin, zor bir şeyi de yok ayrıca çalışma prensibinde, dert etme bunları.
Mesaj tarihi:
Forumun takip etmedigim bi kismi oldugu icin bi arkadastan gec de olsa duydum, senlik konu var diye.

bizde bi kac arkadas (ki bi iki tanesi hayvan kondisyonlari dolayisiyla odtu mtb takimindan cerez niyetine polatliya gidip geliveriyorlar) genelde odtu, eymir,beynam gibi arazi ve ormanlarda teknige dayali crosscountry cilik oynuyoruz, ortalama dag bayir olarak 50km lik parkurlar halinde google da rota cizimi fln ugrasip cikariz yola haftasonlari helak olup geliriz.

yol bisikleti apayri bi mevzu bende cok ozeniyorum, bi kere yapi itibariyle ztn bisiklet ne olursa olsun gidiyor ama iste adam gibi komponent ve kadroyla bi bisiklet toparlamak -daha dogrusu ucuza- toparlamak oldukca zor. simdilik rafa kaldirdigim bi plan.
onun yerine slick/semi slick lastikleri xc bisikletine takip masayi kilitleyince ortalama ustu yol performansi alabiliyorum. yinede disli oranlari yinede yetersiz, uzun yolda maalesef harcaniliyor tabiki.

bu arada ben halfmumi yi ikiteker forumlarinda gormustum sanki, komponent, rota,gezi fln tartisiyorduk.
×
×
  • Yeni Oluştur...