Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop tavsiyesi


Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

yeni laptop alicam fakat tavsiye lazim biraz.toshiba istemiyorum artik ve 2000ytl ye kadar biseyler dusunuyorum. bakindim biraz hp ye asus a falan kara veremedim ama bi de boyle bisey buldum.burda fiyat 2k gorunuyor ama vatanin ekim katalog şeysinde 1750 ytl gibi bir fiyat gorunuyor. packard bell neyin nesidir bilmedigimden size danisayim dedim.kullanan varsa deneyimlerini paylasabilir mi acaba? help pl0x
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Akerfeldt said:
fiyat 2k gorunuyor ama vatanin ekim katalog şeysinde 1750 ytl gibi bir fiyat gorunuyor.


Doların son haftada yaklaşık 25 YKr artmasıyla ilgili olabilir :)

Hem 15.4, hem ekran kartı çok iyi değil, buna rağmen pahalı, gibi bir yorum yaptım ben içimden ama bütçe ve kullanım tercihlerine göre oldukça değişen bişey laptop olayı. Ne amaçla kullanmayı düşünüyosun? Yani genelde iş güç internet için kullanmak ve sürekli taşımak gibi amaçların varsa, 13.3" ve uzun pil ömürlü bişey tercih etmen lazım ve ekran kartına önem vermeyip fiyatı düşürmen lazım, yok sabit ve daha grafik/oyun çalışıcaksan 15.4" ve güzel ekran kartlı bişey olmalı.

Ben yakın zamanda şunu aldım, 14.1", pil ömrü fena değil, ekran kartı ortalamanın üzerinde, 1440x900 çözünürlük, CPU ve RAM sanırım piyasanın en iyisi. Fiyatı da Vatan'da abartı ama 2-3 hafta önceki dolar kuruyla 2.100 YTL'ye almıştım ben, araştırırsan 2.350 gibi bulabilirsin sanırım beğendiysen. Sunduğum iki kullanım şeklinin ortasında bi öneri sadece :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Babamda Acer Ferrari 1000 var, garanti bitmeden external DVD-Rom bozuldu, onun dışında bi fenalığını görmedik daha. Süper bi laptop değil ama boyut ve konfigürasyonundan beklenen kadar iyi gidiyor işte. Nesi var ki diğer Acer'ların, ben de uyarıyım bari bana danışanları :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...