Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 http://www.jiggy.com/bandhoodies/ Şu tarz ürünler satan (müzik grupları sweet, hoodie hede hödeleri) bir alışveriş sitesi arıyorum Türkiyeye ürün satan. var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kadıkoyde akmar pasajında tonla var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sorun şu ki istanbulda yaşamıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bizim öskanlar pazarında bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Masquerade said: sorun şu ki istanbulda yaşamıyorum. :) Senin kaybın :D İşin şakası bir tarafa bu tür şeyleri pek netten almanı tavsiye etmem. Genelde bir mağazadan alacağının 2-3 katına satıyorlar. Bir ara ben de niyetlenmiştim. Tavsiyem İstanbulda bulunan bir akadaşın varsa ondan alıp kargoyla göndermesini rica et. Otobüs fiyatları ne alemde bilmediğim için bir günlüğüne İstanbula gel diyemiyorum. Daha pahalıya gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar