kralweb Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yenilmez bir sw olmak için gerekli olan 7 skili tartışalım. sizce hangi skiller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Forum da şu an bulunduğumuz bölüm Oyunlar / UO Emülatörleri sw'nin alakası ne ki? Burda insanlar scriptleri, yaptıklarını, UO ile ilgili programları felan tartışıyo. "Yenilmez sw nası olunur?" değil. O zaman forum'un adı Ultima Online olurdu. Tabi bu benim görüşüm, bilemiyorum yane :)[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 [BIR USTTEKI MESAJ QUOTE EDILMEZ, YETER, ARTIK BOYLE CAPS VE BOLD YAZACAGIM BUNU -BAG] evet bu senin gorusun ama eger biliyorsan 7 kelime yazmak bu kadar zor olmamali :![signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Hellstemple II acildi isteyen gelebilir... http://hellstemple.8m.net [Bu mesaj Baggio tarafından 26 Nisan 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 [BIR USTTEKI MESAJ QUOTE EDILMEZ -BAG] Ben mage'i tercih ederim de o yüzden yazmadım :P[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 [Bu mesaj Baggio tarafından 26 Nisan 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 oda gusel bir dusunce :) ama cocuk hala cvp bekliyor bana bakmayin benim sw ile isim olmaz ne zaman denesem ya inj la giderim ya speedle yada beceriksizligime :)[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Hellstemple II acildi isteyen gelebilir... http://hellstemple.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ben cwp vereyim ozaman Ilk 5x Sw kas Sonra 80 wrest 80 disarm yap En son 40 Mage Kas Kastım Nasıl Kullanıcam ?? Swyi anlatmak istemiyorum zaten böyle bi karakteri kasarsan recall olurken reg harcamazsın ve her türlü wariorra karşı kafa kafaya direnme şansın olur eğer karşındaki mage ise statlarını koruyup i m por filan atarsın anlıyacağın ancak 2 yada 3 kişi yer böyle bi karakteri...[signature][hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 100 Sws, 100 Tactics, 100 Parry, 100 Anatomy, 100 Heal, 100 wrest, 100 armslore.....[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 shinoda sen öyle bi karakterle gel seni havada yerim recall olmadan ne yapmayı düşünüyosun karşına bi warlock çıktı farz etsene ama nato kafa nato mermer bizde bilirdik gm wrest disarm demesini mantık konuşuyo burda[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 o zaman sen yaz bir zahmet[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Hellstemple II acildi isteyen gelebilir... http://hellstemple.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 kim ne yazsın okuman yazman yokmu ? yukarıda yenilmez bi warior skillerini yazdım[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 [Bu mesaj Baggio tarafından 26 Nisan 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Mr_Magget, 26 Nisan 2004 21:27 tarihinde demiş ki: shinoda sen öyle bi karakterle gel seni havada yerim recall olmadan ne yapmayı düşünüyosun karşına bi warlock çıktı farz etsene ama nato kafa nato mermer bizde bilirdik gm wrest disarm demesini mantık konuşuyo burda Evet dogru bende bişi unuttugumu sanıyordum fakat olmasada olur mage recall dene bişi var ki ben nebulada iken ilklerde öyleydim geleni indirirdim Genede indiririm belki unutmadıysam[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hmm garip bir bug dur düsüneyim :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Shinoda Öyle bi charla katliam yaparsın ama yakın bi yerde evin olmalı birde 80 wrest disarm sana yeterli çünkü 100 ila 80 arasındaki fark daha hızlı düşürmesi mage vermesinin nedeni sadece recallde değil çok amaçlı :) artık nebulada pure mageler we warlocklar yer alıyor gm mf seni +15 staffla kovalıcak disarm bi bleeding yerde kim kurtarıcak o adamı ? Gerçi benim söylediğim skiller arasında eğer stun 80 wrest 80 anat istiyosa al sana paralize daha nasıl olsun :)[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yukarıdaki emulator ve sphere adresleri ilgini çekmedir herhalde.....[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Warlockmu , pure warriormu nese ben pure warriora göre yazıom ; 1.Swordsmanship. 2.Tactics. 3.Anatomy. 4.Healing. 5.Parrying. 6.Hide -----------------> Eğer profesyonel kullanabilirsen. 7.Stealth --------------> Eğer profesyonel kullanabilirsen. Eğer kullanamam diyorsan. 6.Lumberjack ( Bonus açıksa değilse Resisting Spells .). 7.Salla gitsin :P neye ver neye ver hmm detect hide a ver...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Noir UO & Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bence böyle olmali. Sw Parry Tact Heal Anatomy Stealth Hide 40 Mage 20 Ded Hide (oldukça yeterli) 40 Archery Hidesiz olmaz yani hiçmi yorulmiycaksin hiçmi kaçmiycaksin hiçmi away olmiycaksin kaldiki bazi shardlarda hidinge gerek kalmiyor tek stealth ile işi bitirsin.Ki bazilarida var at üstünde hide olunmuyor ki ben resmen kahkahalarla gülüyorum at üstünde hide olmaz diyor eh[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 100 Sw 100 tactics 100 parrying 80 healing 80 anatomy 40 magery 100 fishing 100 cooking[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 100 sw 100 tct 100 healing 100 anat. 100 parry ......... 80 wrest 80 armslore 40 mage ............... Ability(nebulada ise)= disarm,stun,bleeding böle bi charı zorlar yenmek.[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar