Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir sw olmanın 7 skilli

kralweb

Öne çıkan mesajlar

Forum da şu an bulunduğumuz bölüm Oyunlar / UO Emülatörleri sw'nin alakası ne ki?
Burda insanlar scriptleri, yaptıklarını, UO ile ilgili programları felan tartışıyo.
"Yenilmez sw nası olunur?" değil.
O zaman forum'un adı Ultima Online olurdu.
Tabi bu benim görüşüm, bilemiyorum yane :)[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta
MSN [email protected] ve e-posta
ICQ 162740813
Sosyal ağlarda paylaş

[BIR USTTEKI MESAJ QUOTE EDILMEZ, YETER, ARTIK BOYLE CAPS VE BOLD YAZACAGIM BUNU -BAG]

evet bu senin gorusun ama eger biliyorsan 7 kelime yazmak bu kadar zor olmamali :![signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere
mais, je peux jouer Ultima

Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Hellstemple II acildi isteyen gelebilir...
http://hellstemple.8m.net

[Bu mesaj Baggio tarafından 26 Nisan 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oda gusel bir dusunce :)

ama cocuk hala cvp bekliyor

bana bakmayin benim sw ile isim olmaz ne zaman denesem ya inj la giderim ya speedle yada beceriksizligime :)[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere
mais, je peux jouer Ultima

Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Hellstemple II acildi isteyen gelebilir...
http://hellstemple.8m.net
Sosyal ağlarda paylaş

ben cwp vereyim ozaman
Ilk 5x Sw kas
Sonra 80 wrest 80 disarm yap
En son 40 Mage Kas

Kastım Nasıl Kullanıcam ??

Swyi anlatmak istemiyorum zaten böyle bi karakteri kasarsan recall olurken reg harcamazsın ve her türlü wariorra karşı kafa kafaya direnme şansın olur eğer karşındaki mage ise statlarını koruyup i m por filan atarsın anlıyacağın ancak 2 yada 3 kişi yer böyle bi karakteri...[signature][hline] Icq=349844412
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Magget, 26 Nisan 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
shinoda sen öyle bi karakterle gel seni havada yerim recall olmadan ne yapmayı düşünüyosun
karşına bi warlock çıktı farz etsene ama nato kafa nato mermer bizde bilirdik gm wrest disarm demesini mantık konuşuyo burda

Evet dogru bende bişi unuttugumu sanıyordum fakat olmasada olur mage recall dene bişi var ki ben nebulada iken ilklerde öyleydim geleni indirirdim Genede indiririm belki unutmadıysam[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii..
Da dat dAayyyt
Sosyal ağlarda paylaş

Shinoda

Öyle bi charla katliam yaparsın ama yakın bi yerde evin olmalı birde 80 wrest disarm sana yeterli çünkü 100 ila 80 arasındaki fark daha hızlı düşürmesi mage vermesinin nedeni sadece recallde değil çok amaçlı :) artık nebulada pure mageler we warlocklar yer alıyor gm mf seni +15 staffla kovalıcak disarm bi bleeding yerde kim kurtarıcak o adamı ? Gerçi benim söylediğim skiller arasında eğer stun 80 wrest 80 anat istiyosa al sana paralize daha nasıl olsun :)[signature][hline]Msn = [email protected]
Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412
Sosyal ağlarda paylaş

Warlockmu , pure warriormu nese ben pure warriora göre yazıom ;

1.Swordsmanship.
2.Tactics.
3.Anatomy.
4.Healing.
5.Parrying.
6.Hide -----------------> Eğer profesyonel kullanabilirsen.
7.Stealth --------------> Eğer profesyonel kullanabilirsen.

Eğer kullanamam diyorsan.

6.Lumberjack ( Bonus açıksa değilse Resisting Spells .).
7.Salla gitsin :P neye ver neye ver hmm detect hide a ver...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Noir UO & Kolayoyun OGC
Sosyal ağlarda paylaş

Bence böyle olmali.

Sw
Parry
Tact
Heal
Anatomy
Stealth
Hide
40 Mage
20 Ded Hide (oldukça yeterli)
40 Archery

Hidesiz olmaz yani hiçmi yorulmiycaksin hiçmi kaçmiycaksin hiçmi away olmiycaksin kaldiki bazi shardlarda hidinge gerek kalmiyor tek stealth ile işi bitirsin.Ki bazilarida var at üstünde hide olunmuyor ki ben resmen kahkahalarla gülüyorum at üstünde hide olmaz diyor eh[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Dj Romeo
10:00 - 12:00 Yerli
13:00 - 15:00 Yabancı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...