Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Acsinlar 5 10 class daha acsinlar bide heal etmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 FRF den kimler yaşıyo merak ettim ? bknz; Vipao Arom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 anladığım kadarıyla bu oyun iyi seviyede ingilizce isteyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yau bi de adamların patlaması efektini beğenmedim. insan patlar mı pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mir-ally Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 FRF'den vardır illaki birileri. Ben varım mesela... :) Uzaktan takip ediyorum.. Hanımdan izin alıp oyun işini yoluna koyabilirsek belki gelirim TOR'a, onu da görmüş oluruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sınıfların açıklanması bitti. Quest sistemi oturmuş gözüküyor. Gezegenler tamamlandı. TBA 2010 deniyor. Ben ocakta beta test martta release bekliyorum şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 en erken sonbahar 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Karag8z said: Sınıfların açıklanması bitti. Quest sistemi oturmuş gözüküyor. Gezegenler tamamlandı. TBA 2010 deniyor. Ben ocakta beta test martta release bekliyorum şu an için. yok haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 iyiseriz işte. kardeşim... İnş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar