Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 3200

Sensible

Öne çıkan mesajlar

peki oldu :) ama biraz daha işlevsel açıklamalarda bulunsaydın.

Mesela şu şekilde özetleyebilirm:
"7250'nin 4MB değil, 1MB hafızaya sahip olanı, farklı olarak infrared ile dosya gönderebiliyo"

güzel telefondur[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyatı 380 milyon civarı. Entegre kamerası fena değil. 1Mb hafızası var ama 8mb'a kadar yükseliyormuş galiba. Özellikle kapak sistemi ve fener olayı hoşuma gitti. (fener sinemada çok işe yarıyor :D ) Kapağı şeffaf. Altına karton gibi özel şeyleri var onlardan konuyor,o şeylerde çok şık. Radyosu var. Kulaklık beraberinde geliyor. 4096 renk ama sorun değil bence. Kullanımı çok rahat. Waptan melodi,resim,oyun falan herşey yüklenebiliyor. MMS var. Ses kaydı yapabiliyor. Kablosuyla bilgisayara bağlayabiliyorsunuz. Menüyü tablo veya liste şeklinde kullanabiliyorsunuz. Rakam kısmının 6 tuşlu olması beni korkutmuştu alırken ama çok rahat olduğunu farkettim.[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard
-----------------------------------------
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

o tarz abuk sabuk güzel görünsün diye yapılmış görüntü karmaşalarından hep uzak durmaya çalışırdım ama bu telefonun tuş takımı çok rahat geldi bana...

Hafızasının yükseltilebilmesi konusunda biraz bilgi alabilir miyim? Hiç öyle birşeye rastlamadım da herhangi bir yerde?

Kim yapar? Nasıl yapar? Yetkili servis onayı var mıdır?

Garanti kapsamını bozmasına hiç deymez... Hoş zaten ben kablo ile bilgisayara bağladığım için telefonu 1mb ile hiç bir alıp veremediğim yok[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

oxygen phone manager adlı program ile (program ile ilgili detaylı destek için benimle özelden konuşun) telefondan bilgisayara - bilgisayardan telefona resim atabiliyorsunuz. Ayrıca telefondaki tüm mesajları, arama kayıtlarını, ajandanızı hedenizi hödönüzü 4-5 formatta (html, xls, txt...) bilgisayarda arşivleyebiliyosunuz[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu 3200'ın infraredinden olur değil mi bu işlemler sorunsuzca? Bu arada bunun modemi yokmuş yeni adlığım bir bilgiye göre, gerçi PC'de GPRS bağlantısı kullanmam ama bu kadar gelişmiş bir telefon için garip geldi dahili modemi olmaması.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

hiç gprs için bilgisayara bağlamaya çalışmadım bi telefonu ve açıkçası hiç bi bilgim de yok. Ama dahili modeminin olmayışı "telefonun internete bağlanmamasına" sebebiyet vermez mi? Bu konuyu anlamdım

Cevap 2: oxygen phone manager denilen şey infrared falan da destekliyor, herhangi bir sorun olmaz[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 24 Nisan 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
hiç gprs için bilgisayara bağlamaya çalışmadım bi telefonu ve açıkçası hiç bi bilgim de yok. Ama dahili modeminin olmayışı "telefonun internete bağlanmamasına" sebebiyet vermez mi? Bu konuyu anlamdım

Valla Hepsiburada ve Ideefixe'de dahili modem yok diyor. Benim asıl dikkatimi çeken 3100'da modem var demesi. Bu 3100 daha dandik model değil mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Sosyal ağlarda paylaş

3200 aldım. InfraRed ile çok kolay PC-tel bağlantısı kuruluyor. Şimdi tagtag.com'dan oyun dl edip PC'den tele atmak istiyorum ama tagtag'ın PC'ye dl özelliği yok galiba. Varsa nasıl yapabilirim? [edit: Tamam, yaptım...]
[signature][hline]Silphatos Iceheart

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 27 Nisan 2004 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 3200'ı 360 milyona aldım teknosa'dan. Bu arada .jad ve .jar uzantılı oyunlar indirdim tagtag'dan fakat hiçbiri açılmıyor. Nasıl açacam bunları bana bir yardım eyleyin.[signature][hline]Silphatos Iceheart

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...