Sensible Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 3200 aldım valla çok memnunum tavsiye ederim. Çok hoş bişey...[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 peki oldu :) ama biraz daha işlevsel açıklamalarda bulunsaydın. Mesela şu şekilde özetleyebilirm: "7250'nin 4MB değil, 1MB hafızaya sahip olanı, farklı olarak infrared ile dosya gönderebiliyo" güzel telefondur[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 fiyat ne kadar?bende e365 imi satıp ondan almayı planlıyorum da...[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 eski işletim sistemi var[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bende alacam bu hafta, şu panasonic gd35'ten kurtulayım be, hayatımı çürüttü.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Simbian var di mi 3200'da ?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yok[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hadi yav, daha dandik 3100'da var bunda nasıl olmaz, yükletme imkanımız var mı peki?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Fiyatı 380 milyon civarı. Entegre kamerası fena değil. 1Mb hafızası var ama 8mb'a kadar yükseliyormuş galiba. Özellikle kapak sistemi ve fener olayı hoşuma gitti. (fener sinemada çok işe yarıyor :D ) Kapağı şeffaf. Altına karton gibi özel şeyleri var onlardan konuyor,o şeylerde çok şık. Radyosu var. Kulaklık beraberinde geliyor. 4096 renk ama sorun değil bence. Kullanımı çok rahat. Waptan melodi,resim,oyun falan herşey yüklenebiliyor. MMS var. Ses kaydı yapabiliyor. Kablosuyla bilgisayara bağlayabiliyorsunuz. Menüyü tablo veya liste şeklinde kullanabiliyorsunuz. Rakam kısmının 6 tuşlu olması beni korkutmuştu alırken ama çok rahat olduğunu farkettim.[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 o tarz abuk sabuk güzel görünsün diye yapılmış görüntü karmaşalarından hep uzak durmaya çalışırdım ama bu telefonun tuş takımı çok rahat geldi bana... Hafızasının yükseltilebilmesi konusunda biraz bilgi alabilir miyim? Hiç öyle birşeye rastlamadım da herhangi bir yerde? Kim yapar? Nasıl yapar? Yetkili servis onayı var mıdır? Garanti kapsamını bozmasına hiç deymez... Hoş zaten ben kablo ile bilgisayara bağladığım için telefonu 1mb ile hiç bir alıp veremediğim yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kender bilgisayara bağlayınca neler yapabiliyosun? bilgisayardan telefona bişeyler yükleyebiliyomusun mesela[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 oxygen phone manager adlı program ile (program ile ilgili detaylı destek için benimle özelden konuşun) telefondan bilgisayara - bilgisayardan telefona resim atabiliyorsunuz. Ayrıca telefondaki tüm mesajları, arama kayıtlarını, ajandanızı hedenizi hödönüzü 4-5 formatta (html, xls, txt...) bilgisayarda arşivleyebiliyosunuz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bu 3200'ın infraredinden olur değil mi bu işlemler sorunsuzca? Bu arada bunun modemi yokmuş yeni adlığım bir bilgiye göre, gerçi PC'de GPRS bağlantısı kullanmam ama bu kadar gelişmiş bir telefon için garip geldi dahili modemi olmaması.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hiç gprs için bilgisayara bağlamaya çalışmadım bi telefonu ve açıkçası hiç bi bilgim de yok. Ama dahili modeminin olmayışı "telefonun internete bağlanmamasına" sebebiyet vermez mi? Bu konuyu anlamdım Cevap 2: oxygen phone manager denilen şey infrared falan da destekliyor, herhangi bir sorun olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Vala şeklini gordum hoş bişeydi bayaa yeni telefon değiştirdim bende keşke 3200 alsaydım beh canım çekti :)[signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki: a Xarsyon Soulforge İce wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bn de ilk ondan istiodum sora t610 aldım technosadaki mükemmel satıcı saolsun!bu kadar iyi ikna kapasitesi olan bi adam olamaz ! iyi mi kötü mü yapmışım bilmiorum ,pişman diilim. yarışmacı arkadaşlara başarılar:) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bende T610 alıcaktım ama 5 gün beklemem gerekiyormuş,3200 aldım pişman değilim :)[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Arkadaşlar boşverin Nokiayı gidin Panasonic G60 alın çok güzel telefon..Atın şu nokiaları,parçalayıınnnn!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Kendercik, 24 Nisan 2004 23:31 tarihinde demiş ki: hiç gprs için bilgisayara bağlamaya çalışmadım bi telefonu ve açıkçası hiç bi bilgim de yok. Ama dahili modeminin olmayışı "telefonun internete bağlanmamasına" sebebiyet vermez mi? Bu konuyu anlamdım Valla Hepsiburada ve Ideefixe'de dahili modem yok diyor. Benim asıl dikkatimi çeken 3100'da modem var demesi. Bu 3100 daha dandik model değil mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Modem yokmuş gerçekten, peki GPRS'i falan nasıl yapıyor anlamadım. Bu arada EDGE nedir acaba?[signature][hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 tam zamanında atılmış bir topic,çünkü bunu ben açacaktım :) ben de almayı düşünüyorum şeklinde[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 3200 aldım. InfraRed ile çok kolay PC-tel bağlantısı kuruluyor. Şimdi tagtag.com'dan oyun dl edip PC'den tele atmak istiyorum ama tagtag'ın PC'ye dl özelliği yok galiba. Varsa nasıl yapabilirim? [edit: Tamam, yaptım...] [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 27 Nisan 2004 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ne kdr bu telefonlar? bi de bilgi verirmisiniz en ucuz ve iyi gprs telefonlari hakkinda laptop'i internete baglama amacli[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Valla 3200'ı 360 milyona aldım teknosa'dan. Bu arada .jad ve .jar uzantılı oyunlar indirdim tagtag'dan fakat hiçbiri açılmıyor. Nasıl açacam bunları bana bir yardım eyleyin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Nokia PC Suite'i indirdim herbir şeyi yapıyor program, hayretler içerisinde kaldım. Öneririm.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar