kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 evet level 28 karakterdeki dual saberimi satip kendime D grade olmayan super bir set yapmistim,sunlarda olusuyor... -Composite Bow -Swordbreaker Dagger -Hard Leather Set .... level 1 de bunlari karakterime verdim ve 10 saat sonra level 17 oldum...eger istiyen varsa bunlari satiyorum,istiyen varsa belirtsin,1 2 gun bekletebilirim ama sonucta saticam :) gasp +3 rules!![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ee kermit hani sen oynamiyodun?bok atiyodun her forumda hayirdir?[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b] icq :1174681
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 lol pardon ya ben dreamfury ... o msg i ben attim dalginlikla kermit kankamin acc ile yazmisim soory,ilgilenen varsa msg atsin... abi hemen nasi olay yarattin haa :D[signature][hline]Dreamfury -Lineage2 Kain... PM me... :) That was just a dream,just a dream,a dream...
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben hala oynamıyom arkadaşım yazmış login unuttuğum için ve hala düşüncem aynı ıoyun bok gibi grafikler insanı cez[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Öne çıkan mesajlar