kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 evet level 28 karakterdeki dual saberimi satip kendime D grade olmayan super bir set yapmistim,sunlarda olusuyor... -Composite Bow -Swordbreaker Dagger -Hard Leather Set .... level 1 de bunlari karakterime verdim ve 10 saat sonra level 17 oldum...eger istiyen varsa bunlari satiyorum,istiyen varsa belirtsin,1 2 gun bekletebilirim ama sonucta saticam :) gasp +3 rules!![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ee kermit hani sen oynamiyodun?bok atiyodun her forumda hayirdir?[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 lol pardon ya ben dreamfury ... o msg i ben attim dalginlikla kermit kankamin acc ile yazmisim soory,ilgilenen varsa msg atsin... abi hemen nasi olay yarattin haa :D[signature][hline]Dreamfury -Lineage2 Kain... PM me... :) That was just a dream,just a dream,a dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben hala oynamıyom arkadaşım yazmış login unuttuğum için ve hala düşüncem aynı ıoyun bok gibi grafikler insanı cez[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar