dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 evet bu yasadigim. uzulen tarafim ama. ne yapmali bilmiyorum. A) tepkisiz kalip onemsememek B )tepkisiz kalıp onemsemiyo gbi yapmak C) uzuldugunu üzgünce soylemek D) üzüldügünü tribal soylemek E) misilleme yapıp aynı taktigi karsiya uygulamak ne yapmak ne yapmak... aklım karismakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 F)Nası için rahat oluyorsa öyle yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 insanın içinde olucak bi kere. o eksik sanırım arkadaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hepsini yapmak istiyorum. onemsemeyenilmek, uzuldugumu soylemek trip atmak hepsi. hangisini yaparsam biter bu durum onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 o hiçbişey yapmıyosa seni nasıl üzüyor açarmısınz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 -mesaj o -mesaj ben -mesaj yok kimseden sonuc: dunno üzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ilgisiz mi buluyosun? Ben zamanında bana az ilgi gösteriyosun bence biliyo musun demiştim. %1 şansı vardı ama işe yaradı. "çok üzerine gelmek istemiydum hede hödö" demişti. gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 telefonu bırakmalıyım, mesaj atmamam lazım diyen sen değilmiydin dün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 evet. gun icinde sevimlilik yapinca dayanamadim affettim sonra simdi yine problematik haldeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben buna gülerim. :) kaşınmışsın sanırım. olayları tam bilmiyoruz gerçi ama ben bu anlatılandan öyle anladım. dün yazdıklarını da hesaba katıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nefret bi durum. hic sevmedigim seyler. hic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ilgide seçicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ara söyle aga ne düşünüyosan. hatta direk ara, telefonu açınca zaten direk dökülüyo kelimeler sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aga diil o. sorun da orda zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dunno bu aralar sen pek iyi degilsin,bi su ic bi otur yuzunu yıka sakin dusun ya da uzaklas bi akrabanın yanına git tatile 1 hafta kal kafayı duzelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 o zaan bye sdfsd mesaj atmadım varsayın, hadi kolay gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nutella yerim said: dunno bu aralar sen pek iyi degilsin,bi su ic bi otur yuzunu yıka sakin dusun ya da uzaklas bi akrabanın yanına git tatile 1 hafta kal kafayı duzelt aslında iyiyim de size hep en kotu anlarimda yaziyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tükürdügümü afiyetle yalayıp yutuyorum. 2 mesaja tav oldum yne. affettim eridi buzlarım anında. iradesizlik, aklı 24634 karıs havada olmak tanımları icin dunnoya rahatlıkla basvurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 f) hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kararsızsın kafanı duzeltirsen kendi ne istedigi kendinde bilirsin,o zaman butun kafandaki sorular kendiliginden cozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 g)birini bu kadar kendinden öne koymamak . hele 2 ay sonra ya da 2 yıl sonra kopup gideceği kaçınılmaz biri için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar