dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 evet bu yasadigim. uzulen tarafim ama. ne yapmali bilmiyorum. A) tepkisiz kalip onemsememek B )tepkisiz kalıp onemsemiyo gbi yapmak C) uzuldugunu üzgünce soylemek D) üzüldügünü tribal soylemek E) misilleme yapıp aynı taktigi karsiya uygulamak ne yapmak ne yapmak... aklım karismakta
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 insanın içinde olucak bi kere. o eksik sanırım arkadaşta.
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hepsini yapmak istiyorum. onemsemeyenilmek, uzuldugumu soylemek trip atmak hepsi. hangisini yaparsam biter bu durum onu bilmiyorum
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 o hiçbişey yapmıyosa seni nasıl üzüyor açarmısınz
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 -mesaj o -mesaj ben -mesaj yok kimseden sonuc: dunno üzgün
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ilgisiz mi buluyosun? Ben zamanında bana az ilgi gösteriyosun bence biliyo musun demiştim. %1 şansı vardı ama işe yaradı. "çok üzerine gelmek istemiydum hede hödö" demişti. gibi gibi.
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 telefonu bırakmalıyım, mesaj atmamam lazım diyen sen değilmiydin dün?
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 evet. gun icinde sevimlilik yapinca dayanamadim affettim sonra simdi yine problematik haldeyim
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben buna gülerim. :) kaşınmışsın sanırım. olayları tam bilmiyoruz gerçi ama ben bu anlatılandan öyle anladım. dün yazdıklarını da hesaba katıyorum bu arada.
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nefret bi durum. hic sevmedigim seyler. hic!
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ara söyle aga ne düşünüyosan. hatta direk ara, telefonu açınca zaten direk dökülüyo kelimeler sdfsd
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dunno bu aralar sen pek iyi degilsin,bi su ic bi otur yuzunu yıka sakin dusun ya da uzaklas bi akrabanın yanına git tatile 1 hafta kal kafayı duzelt
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 o zaan bye sdfsd mesaj atmadım varsayın, hadi kolay gele.
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nutella yerim said: dunno bu aralar sen pek iyi degilsin,bi su ic bi otur yuzunu yıka sakin dusun ya da uzaklas bi akrabanın yanına git tatile 1 hafta kal kafayı duzelt aslında iyiyim de size hep en kotu anlarimda yaziyorum galiba
dunno Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tükürdügümü afiyetle yalayıp yutuyorum. 2 mesaja tav oldum yne. affettim eridi buzlarım anında. iradesizlik, aklı 24634 karıs havada olmak tanımları icin dunnoya rahatlıkla basvurabilirsiniz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kararsızsın kafanı duzeltirsen kendi ne istedigi kendinde bilirsin,o zaman butun kafandaki sorular kendiliginden cozulur
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 g)birini bu kadar kendinden öne koymamak . hele 2 ay sonra ya da 2 yıl sonra kopup gideceği kaçınılmaz biri için .
Öne çıkan mesajlar