elm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Netmaster cbw500 modem için internette baya bir aradım ama bulamadım , kendi başıma da beceremedim.Warcraft için nasıl port açabilirim yardımcı olabilecek biri war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 modemine baglan, arayuzun bir ekran goruntusunu koy, biz seni yonlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ilk resimden solda yönlendirmeyi tıklayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oha benim modem bu. ben de bulamamıştım çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Böyle birşeyler denedim ama olmadı :( port tetiklemede olabilir belki oyun , video gibi çift taraflı veri gönderimleri için fln diye bişiler yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 once asagidaki gibi ip'ni ogreniyorsun. yerel ip adresi bolumu kendi ip adresine denk gelecek sekilde yaziyorsun ikisine de. etkin kolonundaki yerlere de tik koyup kaydettin mi tamamdir. portlari uygun girmissin. ek: tcp udp ayri ayri iki giris yapacagina bir tane girip "ikisi de" secenegini secebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Hala olmadı galiba belki başka birşeydendir gene de teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 abi oraya portları yazıcaz da ne yazıcaz. torrent için ayrı dota kurmak için ayrı mı oluyo yoksa o 6000ler fix sayı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Kullandığın proğram hangi portu kullanıyorsa onu açacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar