Pluton Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ya okadar okudum anlamadım. Bu magic sticki nasıl sarj edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Magic Stick: ============ Cost: 210 Gold Energy Charge (Does not stack) When enemy or ally (not self) casts a spell around you (1400), you gain 1 charge. Maximum 12 charges. When you cast the item, you instantly regenerate 12 hp and 12 mana for each charge. This does not trigger off of non-spells or attack orbs Etrafında (1400 range) dost veya düşman herhangi birisi bi büyü atarsa otomatik şarj oluyor. Kullanıncada direk 12 mana ve hp veriyor. Edit: Kendin şarj edemiyosun yani. Atak orblarıda şarj olarak eklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 1400 range ıcınde bırısı buyu ayarsa alet sarj oluyor ve her sarj 12 hp ve mana verıyor max:12 sarj oluyor bıda max sarjda kullanılırsa 144 hp ve mp yapar hp az ama mp ii magelere ii gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Çok ufak bir miktar gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yeni map'e pek bakma fırsatim olmadı ve item'i de yeni duyuyorum ama 210 gold çok iyi bir item diyebilirim. Bu item'i karşinda Drow,bone,enchantress gibi herolar varken kullanican. Her ok attiklarinda deli gibi hp mana gelir. Bu tip bir hero yoksada kullanma yani zorla kullandirmiyorlar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Enchantressın impetusu artık ultisi oldu.Ayrıca magic stick orb effectlerle sarj olmuyor hatta obsidian destroyerın arcane orbu bile doldurmuyor. Bende inananmadım habusi ne kadar sevinmiştim ilk gördüğümde.Güçlendirilir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 pugna nin ward'ini yiyorda onun büyüsü ile niye dolmuyor ilginç ya. Herşey karman çorman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kendim de dolduramicaksam yani oho. karsınızda veya yanınızda, orta koridorda zeus yoksa almaya degicek bi item degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 5vs5 oyun harici gereksiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o dolacak basacanda 144 hp mp dolacak, cok gereksiz şu haliyle bence, 12 yerine 16-18 civarı falan olmalı fiyatıda 250 falan olursa işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Duruma göre değişir.Karşında Bristle Zeus tarzı bişey varsa çok iş yapıyor ayrıca çok ucuz değer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Tmm ama karsındaki büyülerini boşa atmıyor ki.Attıgı her büyü ortalama 3oo dmglık büyüler.Yani magic stickin tek uygun kısmı fiyatı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Geyik olsun diye aldım bi oyun çok beğendim. Health ve manayı potion gibi değil bir anda doldurduğu için oyun başında hayat kurtarıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kartan said: Tmm ama karsındaki büyülerini boşa atmıyor ki.Attıgı her büyü ortalama 3oo dmglık büyüler.Yani magic stickin tek uygun kısmı fiyatı gibi geldi bana. yalniz istediğin zaman kullaniyorsun 12 charge'ı bi anda attınmı rakibini dumur etmeye yetiyor oyun başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kendi büyülerimizle dolsa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Oyunun başi için güzel ama oyunun başinda zaten büyü spamlanmiyor yine charge gelmiycek bence gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Büyü spamlenmiyor da mesela gange geldi biri ikisi de birer büyü attı önceden de 5 charge olsun 84 health/mana ediyor. Kağıt üstünde küçük gözüküyor ama oyunda hem bi vuruş sonra iniyosun hem de bi büyü daha sallama şansın oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yahu şakamısınız oyundaki her spell 300 dmg vurmuyor slow var stun var yok efenim chain var quill spray var var oğlu var tamam kafana lightning bolt yersen o bi şarj devede kulak ama chain yediğinde baya iyi oluyor özellikle spelleri sen yemiyorsan başkası yiyorsa daha da güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 valla lan her büyüyü kendinizmi yiyorsunuz diye hesapliyorsunuz :) . 1700 range'i var Panda shield acsa dark seer speed bassa size charge geliyo işte....... daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Blood Seeker ın ultisinde koşarken potion kullanabildiğinizi ve disturb olmadığını biliyor muydunuz? nerflediler mi bunu aynımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar