eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 internete bağlanmak istiorum, ps3 benim interneti görüo yüzde 95 oranında görüo... ama şifremi yazdıktan sonra eror verio... sorunu bi türlü çözemedim yaw... bi yardım eli uzatırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 upluom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 şifrende hata var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yok lan doğru... walla billa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 wpa2 yerine wep'i fln seçmiş olma veya hangi teknoloji ile şifrelediysen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 senko said: wpa2 yerine wep'i fln seçmiş olma veya hangi teknoloji ile şifrelediysen işte arkadaşa katılıyorum otomatik seçtiğine eminmisin modem ayarlarını? manuel olarak yapmayı dene bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 wpa2 ile şifreli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 pardon... WPA/PSK imiş... deiştirmeye çalışcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 WPA/PSK den başka bişi yok ayarlarda :S wpa2 yi nasıl açacam onu bulmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 internet komple gitti bi. 10 dakika sonra geldi tekrar. gayet laptoptan giriyorum nete görüldüğü üzre fakat ps3 bağlanmıyor inatla. dns problemi verip duruyo. eski evde başka bir modem kullanıyodum. bi kere verdi bu hatayı ve bir daha ne yaptıysam bağlayamamıştım. herhangi bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar