Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apse :(

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık 7 senelik dolgulu dişimin oldugu kısımda apse belirdi. hiçbir ağrısı sızısı yok ama dişçiye de gitmeye tırsıyorum (kafamda 53253 teori üretiyorum, "damağı yaracaz" türünde). Nedir ne değildir şu diş etinde çıkan apse yahu. dolgunun artık tarihini doldurmuş olmasından kaynaklanabilir mi? :(
Sosyal ağlarda paylaş

Çabuk git evet. Aynısı bana oldu. Ağrımıyo diye gitmedim şişlik insin diye bekledim. Kemikleşti çok ufak da olsa kaldı orda o. Acayip dikkatli bakınca yüzümün simetrik olmadığı da salak kafamın cezası olacak kalıcak :)

Git hemen yaptır. Büyük ihtimalle, eğer dolgulu diş ise ora, kanal tedavisi yapıp yollar. 5 sene falan daha kullanırsın çok rahat. 10 bile olur iyi yaparsa. Sonrasını allah bilir. =)

Ama çabuk git. Sıcak su tut yanağının dışından gidemiycek durumdaysan.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
yaklaşık 7 senelik dolgulu dişimin oldugu kısımda apse belirdi. hiçbir ağrısı sızısı yok ama dişçiye de gitmeye tırsıyorum (kafamda 53253 teori üretiyorum, "damağı yaracaz" türünde). Nedir ne değildir şu diş etinde çıkan apse yahu. dolgunun artık tarihini doldurmuş olmasından kaynaklanabilir mi? :(

Yav bırakın artık şu olayı yarcaklar korkuyorm vs..

Adamlar okumuş etmiş boşuna valla sen bildiğini yap otur evde kendi kendine toparlar o,evet çok mantıklı...

asabiyim bugün...
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gittim sonunda.

film çekti önce ve diş gg dedi, yaşın genç olmasa direk çekerdim ama kanal tedavisi yapıcam diyerek iğnesiz oydu dişi, sinirlerini aldı. canlı sinir kalmadığı için bi nane hissetmedim :p ayrıca 3 tane daha dolduracak diş buldu. her gidişimde bonus gibi çürükler çıkıyor. of of.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...