slickers Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Şu an da bir cafeden wireless üstünden internete bağlanıyorum istediğim olay bağlı olduğun internetin şifresini öğrenmek böyle bir şey mümkünmüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cafede calisan birine sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok gizli öğrenmem lazım xD adam girdi ama göremedim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Şifreyi bilmiyorsan bağlanamazsın zaten. Şifreyi öğrenmenin yolları var elbet, ama biraz karmaşık. En son bayağı bir araştırmıştım, kullanılan program benim laptopun wifi adaptörüne uyumlu değilmiş, yalan oldu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi zaten şu an bağlanabiliyorum ama bağlantıyı sona erdirince gidip evimden bağlanabilir miyim evim yakın cafeye görüyor ama kayıtlı değil tabi ki şifre onu sağlamam lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 eleman senin pcden mi giriyo şifreyi nasıl oluyo hiç bi fikrim yok ama eğer böle bişi ise keyloger kur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aklıma gelmedi değil ama kandırdım çocuğu kopuyor bu net diye diye geldi en sonunda kaydetti şifreyi girmekten bunaldı asd xD şimdi bi soru daha günahı var mıdır bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bence yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kandırdığın çocuk benim, şifreyi değiştiriyorum hemen :) şaka bi yana bence kandırmak yerine mertce söyle ben senin bağlantını kullanmak istiyorum diye günah mı değil mi bilmem ama (bence) etik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cafenin adını iki kere yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 baglantıyı kaydet de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 WEP ise kolay ama WPA ise zor, yani kiriliyor ama uyumlu wireless chipi lazim (injection kullanabilmek icin), bunu yapan programlarin cogu linux tabanli, windows icin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar