Solaran Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Livescience.com da dolaşırken gördüm, amerikada wow'u okullarda eğitim amaçlı kullanıyolarmış ^^ Eğitim amaçlı wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bende diorum niye zekam gelişti son yıllarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Orta okul veya lisede wow olsaydi merdiven altı yaparmıydım diye sorarken yakaladım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bizim net cafeler eğitim yuvasıymışta haberimiz yokmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok artık daha neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ilkokul da zorunlu ders haline getirceklermiş yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 evet cocuklar bugunki dersimiz l2play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Viktor said: evet cocuklar bugunki dersimiz l2play ahaha :D Yazılı Sınav Soruları.. Ayşe(loladin) ve Osman(waryor) Arena yapıyorlar (2v2) Osmangil karşı rakibin drood ve hantır olduğunu görmüştür.Osmangil ne yapmalıdır. A) Charge atmalıdır. B) Rakibin Saldırmasını beklemelidir C) Dance yapıp tahrik etmelidir D) Leave arena yapmalıdır Ali'nin her hafta 1300 ratingli takımından 231 puan gelmekte..Ali kaç haftada full s4 olur (bence nah olur :D ) Walla en iyi dersim olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 iyi iyi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Türkçe olsa babama atıcam bunu uahuah .. O okul bu sene bitmesin de gösteririm ben sana "Succeed"i şeklinde girişir herhalde bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 wadafak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 keşke böle ders olsa... wallaha devamsızlık yapmam üstüne kredi getiririm dersten bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Oyunu okulda oynayabilmek için bazı ibiklerin bulduğu bi taktik olarak düşünmekteyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yf ile zaten ben oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 olm yannız manyaq sorular da çıkar mesela bizim mahallede oturan saygıdeğer mage hüseyin efendi dün akşam 3 fire blast 4 fireball 2 pyro atmıştır. bunları yaparken mage armor kullanmakla beraber kullandığı smana pot ise %70 oraida çalışmıştır. amcamızın spiriti 170 olduğuna ve talent ağacınca master of elements olmadığına göre tüm bu büyülerin sonucunda mana kaybı ne kadardır? not:full fire spec ep de 3/3 arcane talent yok :D hadi çözün bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 syd said: olm yannız manyaq sorular da çıkar mesela bizim mahallede oturan saygıdeğer mage hüseyin efendi dün akşam 3 fire blast 4 fireball 2 pyro atmıştır. bunları yaparken mage armor kullanmakla beraber kullandığı smana pot ise %70 oraida çalışmıştır. amcamızın spiriti 170 olduğuna ve talent ağacınca master of elements olmadığına göre tüm bu büyülerin sonucunda mana kaybı ne kadardır? not:full fire spec ep de 3/3 arcane talent yok :D hadi çözün bakalım :D genemi magematik hocamm yaafff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar