lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 baba solo deil senaryoyu milletle oynıycaz işte ya dost ya düşman olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Her an da senaryoya bağlı kalmk da istemiyorum... önüme gelene dal mak... arada grind de yapmalı.. iki grubada bağlı olmak lazım... Güçde denge olmalı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://www.pcgamer.com/pdfs/Jan10_StarWars.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bu ayki pc gamerda mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kapak şuysa evet ocak sanırım http://i.ebayimg.com/23/!BiM9VI!B2k~$(KGrHqUH-C8EsM(4qTirBLNqGBhzgw~~_12.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 prfft zorla aldiricaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 söylenioruz ama bariz hepimiz alıp oynıcaz istediğimiz bi mmorpg hissini vermese de girip işte tanıdıklarmızla RPG oynıcaz ve tahminen eğlenicez. tabi ki ne kadar sürer bu eğlence bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hay mmo hissinize, mis gibi oyun olucak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ya abi sen anlamassın o tarz şeylerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Eğlenceli olabilir, ama ne olduğuna karar verseler artık iyi olacak. mmo diyorlarsa burada kalacak, yok derin hikayeli co-op olabilen sp sw oyunu olacaksa göndericez. Ama bizim gönlümüz tabi ki mmo dan yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lan her yerde mmo diyo iste, daha neyin davasini yapiyosunuz. server olucak 1000 bilmem kac adam olucak serverda, sonra girip oyun oynicaksiniz. valla bikacinizi dovesim geliyo bu konuyu gordukce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Sen bizi anlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lan yaslandim dicem, senden kucugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 şşşt... dehşet oyun geliyor işte... Bu dergiyi nerden bulacaz onu merak ediyorum. Büyük mağazalarda olur herhalde... Bakalım bir. Dergilere çıktığına göre eli kulağındadır pre-order :D (çok mu iyimserim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yakında değil ama, beklediğimizden erken çıkacak gibi. Ben 2011 q4 diyordum, şimdi q2 sonu, q3 başı gibi olabilir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 neeyy ? 2011 mi diyorsunn !?... yok yav o zamana kalmaz.. (umarım). Neyse elimizde swg-emu var onunla idare ederiz olmadı. Fakat ben en kötü bu sene sonu çıkar diyordum.?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bu sene sonu cikarsa en kotu olur asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ben de oyun hazır olsa bile, çıkarmayacaklarını umuyorum, o yüzden 2011 dedim. 2010 Eylül`den önce hazır olursa eyvallah tabii ki ama zannetmiyorum. bliz ile karşılaşmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 blizle karsilassada fark etmez bu sefer dert etmiyorum o konuyu cok farklilar arti SW bu boru degil :) fantasy sci-fi cok farkli diger tum oyunlar fantasy idi ve farklilik vermiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aquila said: lan her yerde mmo diyo iste, daha neyin davasini yapiyosunuz. server olucak 1000 bilmem kac adam olucak serverda, sonra girip oyun oynicaksiniz. valla bikacinizi dovesim geliyo bu konuyu gordukce. abi bizim derdimiz serverda 10000lerce kişi olması değil bak mesela WOW'u kaç senedir oynuorum. bazen çok keyif aliorum, bazen de bayıp bırakiorum . Düşününce wowu kaç kişiyle oynuosun? VAY AK de şu an 10-15 kişiyle oynuorm, ne başka adamlarla alakam var ne muhabbet ne bişey . Ve hep böle oldu sadece guild içindeki adamlarla oyuna girip bişey yapiosun. MMORPG hissi dediğim o. UO'da nasıldı düşmanını tanırdın isimini bilirdin şu herif şöle bu adam böle derdin. SEnin de ismin yayılırdı ederdi , bi community hissi oluşurdu. Giderdin ticaret yapardın şu adamdan bunu aldım şu herif ii bu adam düşman bilmemne. Bu tarz şeyler istioruz. Bi de işte sırf insanları tek bi kariyere yönlendirmemeleri lazım hani bazı insanlar ticaretle uğraşmak istio bazıları keşfe çıkmak istio, SWG mesela onu yakalmıştı . Bunda ise seçeceksin bi classı gireceksin RPG oynar gibi bearber temizliceksin dungeonları mekanları. SAvaşmak ve dünyayı kurtarmak zorundasın sıradan bi insan olmıcaksın. Oysa ki star wars evreni sırf bundan ibaret değil. Bunu 5 senedir WOW'da yapioruz zaten, bak blizzarddaki adam ne dedi, insanlar fakrlı bişey istio, başarılı olmak istiosanız başka türlü oyunlar yapın. SWTOR sistem olarak wowa çok benzio. OYnıcaz tabi ki SW dünyası olduğu için ama yine de bi karakter kasacan 2 karakter kasacan bırakacan . şöle düşün SWTOR'un ana developerı röportajında: ben endgame falan sevmem bi karakter yaratıp bitirince başka bir karaktere geçerim demişti. Yani tabi ki endgame olacak ama adamların RPG kafasından çıkamamaları üzücü. Neyse umarım çoook güzel olur da bu dediklerim yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 la olm siradan insan ne oyunda ya, git death starda memur classi oyna o zaman, death rayin dugmelerine sen basarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi ne memuru , crafter olursun ticaretle uğraşırsın. herkes SW de gidip dünyayı mı kurtario NE SIĞ Bİ ADAMMIŞSIN LAN SEN ŞÜKRÜ! bi de star warscu olacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 saatlerdir warhammerda keep alip veriyorum, kafam pvp oldu, oh cokzel, sen de git farmvillede agac dik, hello kittyde toka yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 haha warhammer oynamandan belli zaten ya! tamam git oyna keep al hatta şey BATTLE STANDARTLAR DİK BÖLE AWESOME onlar biliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 cok zevkli lan, baya da awesome, evcilik oynayin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar