GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Videolar her zaman en ilgi çekici şey olur bkz. Warhammer Online edit: gerisi gelecekti eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Cuce said: şu video şu oyunla ilgili en guzel şey olucak burası kesin daha iyisini yaparlarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 buyuk bütceli bi animasyon bu yalnız, daha iyisini kolay kolay yapmazlar, sanmıyorum. yaparlarsa bâşımız üstüne, izlser uuu deriz nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 cinematicdeki sith malak değilmi yau aynı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kotor 2 de bile oluydu adam simdi mi dirilcek =) Sparkcaster said: kotor zamanında geçseydi bari ya, revan rumorları dolaşırdı negzel outer rim e gider revan arardık :( zaten bi anlamda kotor doneminde geciyor, sadece bizim oynadıgımız kotor oyunlarının biraz sonrasını konu alıyor. oyunda kotordan bildigimiz karakterleri vs gercekten goremesek bile mutlaka hikayeler icinde adlarını duycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Helcaraxe said: cinematicdeki sith malak değilmi yau aynı o malak öleli yaklaşık 300küsür yıl oluo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eski karakterlerden HK-47 yi oyunda göreceğimize inanıyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 HK-47'yi SWG'ye bile koymuşlardı (Episode 4-5 arası), 4000 yıl sonra yeniden yapılmış falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bikaç wallpaper koysun birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Revan olmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 revan çoktan ölmüştür, galaktik helvasını yemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abow pink çakması sith, palyanço jedi, malak. Bi elle tutulur BH bacı var o da içindekini düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 trailerdaki bh hatunu güzel çizmişler demeden geçemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 DadashNik0F said: üstteki post u quote lamadım yanlış gördünüz o hatun bana starcraft ghostun vidyosundaki hatunu hatırlattı ya çok mu sıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hatunun kaskı olmasaymış trailerdaki gibi wallpaper daha şık olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu gun smuggleri koyarlar heralde holonete öyle geçer bu cuma.Yeni bişey açıklayacaklarını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 smuggleri haftaya bıraktılar çizgi roman ve trooperla ilgili blog yazısı verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 en büyük umudum revanın ölümsüzlüğü bulmuş olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya baba exar kun 4bin yıl ayakta kaldı o şekilde bu şekilde, tabiki revan bu oyunda olacak ama öyle hop diye çıkacaını sanmam çünkü bunlar kotor 3 ü de yapar, bence tor da revan dedikoduları dolaşır revanistler falan olur böyle muamma şeklinde oyuna tat katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 malak dan 300 yıl önce diyorsunda bir çok sith lordu var uzun yıllar yaşamış ki vidyodakide direk malak özentisi yani o değilse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 her maske takan ozenti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 her maske takan sith olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 malakdan 300yıl sonra dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Revan dan iyi expansion pack olur kanımca. Bence öncelikli olarak republic için mandalorian blockade i kıran hatun dan canavar gibi senaryo çıkaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar