Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Peki başka bi soru, şimdi korribanın işgalinden önce sith empire ortaya çıkıyor hatta bi gurup republic gemisine saldırıyor falan. Bu durumda jediların sithlerin geri döndüğünden haberinin olması lazım dimi?

O zabrak master neyin tepkisini veriyor sith empire has returned!!1 diyerek? Adamların eski mekanı korriban zaten, belli yani ilk nereye saldıracakları. Bu kadar mı zekadan stratejiden habersiz bi republic ve jedi order var exileın gidişinden sonra?

sithler geri dönecek denmiş ama klak asan olmamış hiç
Mesaj tarihi:
Ya ben de heyecanla bekliyorum tabi. star warsla büyümüşüm, türkçeye çevirilen bütün kitaplarını okumuşum, ingilizceleri kasıp okumuşum, zaten online oyun bağımlısıyım. sadece değinmek istediğim boktan bir şey görüp boktan dendiğinde akplinin partisini savunduğu gibi oyunu savunuyorsunuz bazen. ben de oyunun çok güzel olmasını istiyorum, kötü olsa da hertürlü alacağım fakat bir laf var bizim orda döte döt deniyor diye sdf
Mesaj tarihi:
Ben direk fanboy olarak başlıcam. Kim ne derse desin. Craft sistemi de güzelse tadından yenmez. Wow klonu bile olsa oynarım. Alternatifi yok dünyasının artık, eskisi de eski.. :).
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Ya ben de heyecanla bekliyorum tabi. star warsla büyümüşüm, türkçeye çevirilen bütün kitaplarını okumuşum, ingilizceleri kasıp okumuşum, zaten online oyun bağımlısıyım. sadece değinmek istediğim boktan bir şey görüp boktan dendiğinde akplinin partisini savunduğu gibi oyunu savunuyorsunuz bazen. ben de oyunun çok güzel olmasını istiyorum, kötü olsa da hertürlü alacağım fakat bir laf var bizim orda döte döt deniyor diye sdf

verilebilcek en kotu ornegi vermissin bence arkadasim.
Mesaj tarihi:
ya aslında kendi speederlarımız olsa, upgrade edip onlarla yarışabilsek falan süper olurdu. oyunu vardı hatta bunun, aynen onu buraya aktarsalar efsane olur. çok yönlülük =D

ne deniyordu o aletlere ya speeder değil de pak mıydı neydi
  • Yeni Oluştur...