Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 axedice said: Peki başka bi soru, şimdi korribanın işgalinden önce sith empire ortaya çıkıyor hatta bi gurup republic gemisine saldırıyor falan. Bu durumda jediların sithlerin geri döndüğünden haberinin olması lazım dimi? O zabrak master neyin tepkisini veriyor sith empire has returned!!1 diyerek? Adamların eski mekanı korriban zaten, belli yani ilk nereye saldıracakları. Bu kadar mı zekadan stratejiden habersiz bi republic ve jedi order var exileın gidişinden sonra? sithler geri dönecek denmiş ama klak asan olmamış hiç
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 timeline kotordan çok sonraymış.kotora dokunmayıp kotor3 çıkartılar mı diye bi ümitlendim şimdi çıkartırlar mı
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OslPG_kF69E&feature=player_embedded
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bi ben mi bunları sw ile alakasız buldum
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ne bilim bakmadim bile videoya arti bir post olsun birde konuyla hafif alakali oldugu icin attim, hatta bu cevap bile post icin :)
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 simdi baktim da videodaki klavye guzelmis ya.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yok klavye mouse felanç ok alakasız yani tematik değiller pek
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 2 3 gundur kontrol ediyorum ama bana gelmemis hala key :( belki yanlis yere bakiyordum tam olarak nerde oluyo bu key (acc var)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://e3.gamespot.com/live-show/live-show-day-1/ geri sarın baya gameplay felan var epey gece 12 de de konferans başlayacak sanırım
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sparkcaster, bu oyunu neden bu kadar büyük bir heyecanla bekliyorsun?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 çünkü 8 sene önce kotor oynadığımızda olm bunun mmosu olsa ne iyi olur diyoduk
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kim ne kadar heycanla bekliyor bilmem ama sw fani olan herkez alacak bu oyunu iyi veya kotu olmasi gerekmiyor biraz o atmosferi verse yeter cogu kisi icin.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ya ben de heyecanla bekliyorum tabi. star warsla büyümüşüm, türkçeye çevirilen bütün kitaplarını okumuşum, ingilizceleri kasıp okumuşum, zaten online oyun bağımlısıyım. sadece değinmek istediğim boktan bir şey görüp boktan dendiğinde akplinin partisini savunduğu gibi oyunu savunuyorsunuz bazen. ben de oyunun çok güzel olmasını istiyorum, kötü olsa da hertürlü alacağım fakat bir laf var bizim orda döte döt deniyor diye sdf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 saçma salak şeylere boktan diyorsunuz çünkü
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi oyunda eleştirilcek tonla yer varken eleştirilmeyecek şeyleri eleştiriyorsunuz diyorum
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ben direk fanboy olarak başlıcam. Kim ne derse desin. Craft sistemi de güzelse tadından yenmez. Wow klonu bile olsa oynarım. Alternatifi yok dünyasının artık, eskisi de eski.. :).
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Myshkin said: Ya ben de heyecanla bekliyorum tabi. star warsla büyümüşüm, türkçeye çevirilen bütün kitaplarını okumuşum, ingilizceleri kasıp okumuşum, zaten online oyun bağımlısıyım. sadece değinmek istediğim boktan bir şey görüp boktan dendiğinde akplinin partisini savunduğu gibi oyunu savunuyorsunuz bazen. ben de oyunun çok güzel olmasını istiyorum, kötü olsa da hertürlü alacağım fakat bir laf var bizim orda döte döt deniyor diye sdf verilebilcek en kotu ornegi vermissin bence arkadasim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://live-event.ea.com/e3/chat/star-wars başladı stream ama bozuk biraz 2 dev oynayacak
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 güzel duruyo ama 4 soru sordum hiçbirine yer vermedi reid iti :'(
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya aslında kendi speederlarımız olsa, upgrade edip onlarla yarışabilsek falan süper olurdu. oyunu vardı hatta bunun, aynen onu buraya aktarsalar efsane olur. çok yönlülük =D ne deniyordu o aletlere ya speeder değil de pak mıydı neydi
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Adamlar 3 saat chat yapacaklardı güya 45 dakika 15-20 soruda pes ettiler zuahahahahahahahah
Öne çıkan mesajlar