cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yok raven i son gorevde kestinmi bitiyo ama carebearlik devam ediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 cengizhan66 said: demek video bugun he izliyim i elestireyim :) benim tahminen classlar soyle olcak jedi warrior jedi assasin jedi healer jedi trader ve jedi mage :) ahahahaha jedi academy online gibi yazmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 karakter animasyonlari akici ve guzel, atmosfer, cevre, yapilar baya etkileyici gibi gorunuyo, sistemi de duzgun yaparlarsa tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Karag8z said: cengizhan66 said: demek video bugun he izliyim i elestireyim :) benim tahminen classlar soyle olcak jedi warrior jedi assasin jedi healer jedi trader ve jedi mage :) ahahahaha jedi academy online gibi yazmışın daha cok star warsla ilgili bisi bilmiomus gibi yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 star warsla ilgili herseyi biliyorum diyebilrim :) o yaziyi jedili wow tarzi gibimsi saladim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 cengizhan66 said: star warsla ilgili herseyi biliyorum diyebilrim :) o yaziyi jedili wow tarzi gibimsi saladim :=) çok sallama duvarlara tosluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bi force kullanan class olur bi kilic agirlikli olur bi dengeli olur geri kalan 5i nolur merak ettim ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 AMAN TANRIM LEX LUTHOR COMMUNITY TEAMDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Stargateworlds , Darkfall , Old Republic Online .. Üçünün arasında kalıcam görünüşe göre. Hepsi iyi potansiyele sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Seçimlerin sonucu olacak muhabbeti dark/light ile sınırlı kalacaktır. Interface gözükmeden combat yorumu yapmak zor ama bu videodaki hareketler ve tempo hoşuma gitti. Her ne kadar anlatılanlar ve gösterilenler Jedi Academy Online gibi dursa da son söylenenler aksini gösteriyor, içerik olarak çok iddialılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ee bu cuma ne çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bişi çıkmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 çıkmadı ya saçma yani, fan friday dediysenz koftidende olsa bişey yumurtlamanız lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 gamespy da bir söyleşiyi yayınlamışlar. Bu arada hala oyun içi video gelmedi bana göre. Gördüğüm video bana mmo dan çok kotor 2 deki bir senaryo gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 o dünden beri vardı, ama demekki bu hafta onla geçiştircekler, belki biraz soutmak istiyolardır yılbaşına kadar, yılbaşında patlatırız hesabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 eee nerde fan friday? bunlar oyun çıkmadan sallamaya başladı. site bile açılmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 abi yılbaşına kadar bişey yok, yeni yılla coşacaız hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 her cuma bisey cikicak dediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 dediler ama geçen hafta tatile giiyorz biraz gevşeyin dinlenin yeni yılda bomba gibi gelcez tarzı şeyler sölediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 haftaya cuma cikar biseyler o zaman, olmazsa sonraki hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 haftaya cuma bişeyler gelir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 oha media update http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=276604#post276604 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 screenshotlar cok guzel ya. goruntulerde falan bi iyilesme de var. concept art mukemmel zaten sithlerin kapısması, bi de jedi lightsaber en guzelleri. bayaa guzel bi oyun geliyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Ne güzel oyun içi resimler onlar öyle. wow-warhammer-swg karışı görüntüler. Umduğumuz çıkacak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar