Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Askern gayette sağlam parası var beyler...Gidip dedikleri gibi 1m euroya askeri araç almak nedir...veya durmadan uçak alacağına git önce bu karakolları düzelt madem...Kendimizi kandırmayalım,ha illaki yok diyosa paramız,yapsın kardeşim bi bedelli benim bu ülkeye asker olarak faydam ne ki, alacaksa zenginden alsın parayı,okumuştan,kültürlüden,herkesi asker yapmak nedir...Benim bu ülkeye asker olarak mı daha fazla faydam olur yoksa,aldığım eğitim ve ilerde yapacaklarımla mı..Sakın kimseyi küçük görmüyorum yanlış anlaılmasın ama askerin paraya ihtiyacı varsa çıkarsın bedelli alsın takır takır paraları,bana ihtiyacı yok zaten 18 ay,ben askerlik yapmışım yapmamışım ne fark eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bir yandan sosyalist geçinip bir yandan bedelli istemeyi de anlayamıyorum. arası olanların ölme riskine girmeye gerek yok, adamın parası yoksa ve okumamışsa bu riske girebilir. oheyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sayıca kalabalık ama terörle mücadelede hantal bir ordumuz olduğunu düşünen bir tek ben miyim ? Bone bu kadar büyük orduya bütçe mi yeter tarzında birşey söylemiş. Asker sayısı 10% azalsa, bu 10% bedelli yapsa hem o 60-70.000 kişiyi besleme yükünden kurtulur hem de ekstra gelir işte ( 20.000 euro olsa 120 milyon euro oluyor ). Tamam belki çok para değil belki helikopter ihalesi falan kapatılamaz ama yine de en azından düzgün amaçlar için kullanıldığında ufak tefek eksikleri kapatacak bir miktar. Eşitliğe aykırı o doğru. Terörle mücadeleye gelince, güneydoğudaki tehlike bölgelerinde bütün birlikler komando mu yoksa hala 1 ay acemilikten sonra buraya yollanan erler var mı? Bu komandolar ne kadar iyi eğitiliyor ( bilmediğimden soruyorum ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 karakol yerine 3 tane obelisk of light koyacan oraya bak gör terörist kalıyomu. bi de bunker yapıp içine marine bastın mı ohss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Cons said: abi rts lerde 10 oduna yapıyosun aynı karakoldan. +1 ve rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 komşunun çocuğuna yazdırıyor son bir aydır yazılarını sanırım,eski ince kalem daha iyiydi.o zamanlar beğenerek okurdum şimdi o narin çizgiyi bozmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 NeL said: starın haberine göre boing firmasından istihbarat icin casus ucagı sipariş edilmiş fakat zamanında teslimat yapılmamıs bunun sonucunda 200milyon $ lık dava acılmıs firma da buna yönelik 250 milyon $ lık ek bütce talep etmiş ucagın malzemeleri icin sonra 250milyon $ lık dava acmıs bizimkinler ve firma 500 milyon $ lık bütce talep etmiş bu sekilde krize dönüşmüş sonuc olarak da ucak icin yazılım ureten amerikan şirketi yazılımı da vermiyormus. bu haberin sonunda amerikalıların bilincli olarak yazılımı vermediklerine bagladılar. Bahsi geçen Barış Kartalı projesi ve AWACS uçakları.. AWACSların personel gözetleme gibi bir görev tanımı da hiç bir zaman olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 izlediğim vtr de bahsedilen konu termal kamerasıyla yerleri tespit edip o koordinatlara nokta atışı yapılabilmesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Çok ağır kolpa o televizyonların haberleri AWACS dediğinde silah da olmaz zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar