Developer_Bloody Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Açtığınız accountu hem foruma hem sphereye ekleyen forumu kendi içinde sistem arıyorum yardım ederseniz sevinirim arama yap gibisinden konuşmayın arama yaptım işi yarayan bir b** yok[signature][hline]Die Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Biraz once arama yaptım we yaptığım aramada Faust nickli arkada$ımız bu olayu çözmü$ we mail atarak ondan istiyebilirsin.. Phpbb 2,0,7 üzerine yapılan patchler sayesinde yapabiliyorsun Buyur adres => http://www.paticik.com/forum/view.php?id=69933 [Bu mesaj Xharloan tarafından 26 Nisan 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Developer_Bloody Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 gördüm anlamadım yeterli bir cevapmı ayrıca forumlu istiyorum...[signature][hline]Die Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Zaten PHPbb bilirsin bir forum.. We bunun üzerinde yaptığın deği$iklikler sayesinde spheredede aynı hesabi yaratabiliyorsun gerekli açıklama werdiğim adresin 2. sayfada yer almaktadir..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Fausta özel mesaj at yanilmiyorsam oda öyle söylemişti yapamayanlar mesaj atsin diye.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar