Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acemi ocaği (define)

angryman

Öne çıkan mesajlar

2 yolla cıkarabilirsin.(Mantık olarak)

1. mining ile
2. Ağ ile

bunları anlatıyım :

1.)

nebula scplerini kullanıyorsan ; sphere/scripts klosrunden region.scp yi acıp

[REGIONTYPE r_default_rock t_rock] // su satırı bulupo altına:
RESOURCES=0.1 mr_deneme // yaparsın. Sonra;

yeni bir dosya acıp ornek deneme12.scp olsun
icine sunları aktarırsin:

[REGIONRESOURCE mr_deneme] // baslık koyup
skill=100.0
amount=1
REAP=i_kasa_deneme
REGEN=60*60*10

[ITEMDEF i_item_deneme]
ID=2475
NAME=Deneme Kasasi
WEIGHT=50 // :)
type=t_container

ON=@Create
COLOR=51

sonra bunlara template koyacan o kadar .

2.)ağ da ise sphere/scripts/items klosorde fishing.scp de

cont.newitem { i_fish_big_1 1 i_fish_big_2 1 i_fish_big_3 1 i_fish_big_4 1 } bunu bul buraya bide i_item_deneme ekle[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor...

Only Sphere Script
Mail : mailto:[email protected]

[SPEECH spk_player]
ON=Script Yardim
if (0 > 1)
weblink http://www.paticik.com/scripts
sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O=
endif

[Bu mesaj Karakans tarafından 26 Nisan 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fakat osi deki fikir çok mantıklı hazine haritası okumak için harita bilim olması lazım hem bu hazinelere 1m koymakla hazine olmaz 1. hazine çıkartıldığında 1 lanet olmalı ( bence güzel bi fikir) ve bir bu hazineyi koruyan ( yer altından çıktığı için ) bir undead ordusu koruması lazım bunun için güzel mi undead ordu scpsi iyi gider :) yalnız karakan abi bişey anlamadım ağ ne işe yarıcak sanırım korsan hazineleri felan o çok karmasık olur hazinelerde özellikle korsan hazinelerinde bi laner olmalı tufan mı kopucak :) ne olucak ben kestiremedim :)[signature][hline]Msn = [email protected]
Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Magget, 26 Nisan 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
fakat osi deki fikir çok mantıklı hazine haritası okumak için harita bilim olması lazım hem bu hazinelere 1m koymakla hazine olmaz 1. hazine çıkartıldığında 1 lanet olmalı ( bence güzel bi fikir) ve bir bu hazineyi koruyan ( yer altından çıktığı için ) bir undead ordusu koruması lazım bunun için güzel mi undead ordu scpsi iyi gider :) yalnız karakan abi bişey anlamadım ağ ne işe yarıcak sanırım korsan hazineleri felan o çok karmasık olur hazinelerde özellikle korsan hazinelerinde bi laner olmalı tufan mı kopucak :) ne olucak ben kestiremedim :)

Lan Sen bana Gıcıkmısın :D[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii..
Da dat dAayyyt
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe alakası yok :) 1m le hazine olmaz mantıksız hazine içinde çok güzel bir magical +15 olsa güzel kaçar birde nadir set parçaları orelerinin bulunmadığı ya böyle bir çok yabancı server var hell bilmem ne :) çok güzel server ismi dimi gerisini unuttum serverde hazineyi çıkartınca 3 sn yaşıyosun sonra ölüyosun çember olarak guardian's of the (hazine adı) direk yön deüştürmeden üstüne yürüyolar fakat level sistemi wardı birde jedi light saber felan yakıyodu level 20 25 bi adamda zaten 2000 str war
jedi her armorda 50 veriyodu sen düşün.

bu yöneltide gerçekten hazine koymak istiyosan bab. sana önerim nadir set parçaları (tabi bu set str arttıra bilir , reflect kola bilir sana kalmış) güzel özel itemler ( eğer magical bayar diyosan) tabi sade istiyosan o ayrı fakat guardian's ları unutma[signature][hline]Msn = [email protected]
Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...