angryman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bu ücretsizlerde yok ama normal server da define bulabiliyormuşsun ultimatr de öyle yazıyor bende server ima define koymak istiyorum nasıl yaparım acaba bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Şimdi soyle esasında basit bir sistem hazinede neler cikicak ilk once onu ayarlıycaksın mantık olarak veriyorum daha sonra işte Minerlermi bulucak ? Cartographerlermi ona gore hazırlıycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hazine bulabilmek için 100 cartograp lazım haritayı okumak açışından hazineyi çıkartmak 30 miningden 100 mining e kadar ghider fark etmez fakat 100 miningde 5 adım ötedeki hazineyi bulursun ultimatrde öyle yazıyordu[signature][hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 İyide ultimatr OSI'deki yenilikleri yazıyor.Onlar kendileri yapmış sistemi default sphere'de yok bildiğim kadarıyla.[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 2 yolla cıkarabilirsin.(Mantık olarak) 1. mining ile 2. Ağ ile bunları anlatıyım : 1.) nebula scplerini kullanıyorsan ; sphere/scripts klosrunden region.scp yi acıp [REGIONTYPE r_default_rock t_rock] // su satırı bulupo altına: RESOURCES=0.1 mr_deneme // yaparsın. Sonra; yeni bir dosya acıp ornek deneme12.scp olsun icine sunları aktarırsin: [REGIONRESOURCE mr_deneme] // baslık koyup skill=100.0 amount=1 REAP=i_kasa_deneme REGEN=60*60*10 [ITEMDEF i_item_deneme] ID=2475 NAME=Deneme Kasasi WEIGHT=50 // :) type=t_container ON=@Create COLOR=51 sonra bunlara template koyacan o kadar . 2.)ağ da ise sphere/scripts/items klosorde fishing.scp de cont.newitem { i_fish_big_1 1 i_fish_big_2 1 i_fish_big_3 1 i_fish_big_4 1 } bunu bul buraya bide i_item_deneme ekle[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif [Bu mesaj Karakans tarafından 26 Nisan 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Koy bi Kasaya 1 m al sana hazine :)=[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 fakat osi deki fikir çok mantıklı hazine haritası okumak için harita bilim olması lazım hem bu hazinelere 1m koymakla hazine olmaz 1. hazine çıkartıldığında 1 lanet olmalı ( bence güzel bi fikir) ve bir bu hazineyi koruyan ( yer altından çıktığı için ) bir undead ordusu koruması lazım bunun için güzel mi undead ordu scpsi iyi gider :) yalnız karakan abi bişey anlamadım ağ ne işe yarıcak sanırım korsan hazineleri felan o çok karmasık olur hazinelerde özellikle korsan hazinelerinde bi laner olmalı tufan mı kopucak :) ne olucak ben kestiremedim :)[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 harita dan bakılır ondan sonra bir madene yonlendirilir madeni kazar kazar (hazine cikarmak kolay diil) bir noktaya invis bir spawn konulur madenci kazar cıkarır tabi hazine cikarirken bir takim yaratiklarla savasir birnevi Chest sistemi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Mr_Magget, 26 Nisan 2004 21:23 tarihinde demiş ki: fakat osi deki fikir çok mantıklı hazine haritası okumak için harita bilim olması lazım hem bu hazinelere 1m koymakla hazine olmaz 1. hazine çıkartıldığında 1 lanet olmalı ( bence güzel bi fikir) ve bir bu hazineyi koruyan ( yer altından çıktığı için ) bir undead ordusu koruması lazım bunun için güzel mi undead ordu scpsi iyi gider :) yalnız karakan abi bişey anlamadım ağ ne işe yarıcak sanırım korsan hazineleri felan o çok karmasık olur hazinelerde özellikle korsan hazinelerinde bi laner olmalı tufan mı kopucak :) ne olucak ben kestiremedim :) Lan Sen bana Gıcıkmısın :D[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hehehe alakası yok :) 1m le hazine olmaz mantıksız hazine içinde çok güzel bir magical +15 olsa güzel kaçar birde nadir set parçaları orelerinin bulunmadığı ya böyle bir çok yabancı server var hell bilmem ne :) çok güzel server ismi dimi gerisini unuttum serverde hazineyi çıkartınca 3 sn yaşıyosun sonra ölüyosun çember olarak guardian's of the (hazine adı) direk yön deüştürmeden üstüne yürüyolar fakat level sistemi wardı birde jedi light saber felan yakıyodu level 20 25 bi adamda zaten 2000 str war jedi her armorda 50 veriyodu sen düşün. bu yöneltide gerçekten hazine koymak istiyosan bab. sana önerim nadir set parçaları (tabi bu set str arttıra bilir , reflect kola bilir sana kalmış) güzel özel itemler ( eğer magical bayar diyosan) tabi sade istiyosan o ayrı fakat guardian's ları unutma[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bizim türkümüz 1m ile yetinir :) Boşver sen hazineyi napcan[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hahahahaha[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Osideki çok güzel bir sistem.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar