Gilean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya şimdi şöyle birşey gözüme çarptı. farklı playerlarla bi dosya açtığım zaman her player farklı kalitede görüntü veriyor ve bunu mantığım algılamadı hiç. vlc ile açsam başka media playerla açsam başka gözüküyor görüntü. en iyi görüntü veren player nedir? gerekirse para verip alıcam yani kıl oluyorum vlcye falan kaliteden hayvan gibi yiyo mesela. varmıdır bunun bi çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben mkvleri media player classicle kullanıyorum gayet kaliteli görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 o olayın nedeni bu playerların codec kullanmadan herşeyi açmasından kaynaklanıyor sanırım. codec olmayınca da kalitede sorun yaşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bende Media Player Classic kullanıyorum. Görüntü gayet kaliteli çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar