nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 nerde ellerim benim neresinde bedeninin kaybolan vucudunda teninin izini siler terin ıslanmıs kaygan elin wouvvv wouuuvv yeaaaa yeaa x 2 derindeyim hissediyorum derindeyim dibine degiyorum kokun senin kendi nefesinde ben icindeyim nefesin benim icimde hıffssssvvhmmmm (derin derin ic cekmece) yagmur damlası vuran pencereye vur vur bana yine vur vur bedenimeeğğeeeheyeeeeeahyaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 10 numara olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ashdhadshh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Evet tipik Teoman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ahah. super tespit, muthis uygulama. ehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ne dinlersem dinleyim brit poptan tut acid jazz a 70ler rock dan elektronige yine bu adam bi sevimli bi sempatik geliyo bana istiklalde sabaha karsi bi corbacida sarhos gormek ya da kameramana kufrederken televolede denk gelmek hosuma gidio,14 yasındaki ergene donuyorum 2 sarkısını dinleyim ekiehiekei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hahahah çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sempatik olmaya ugrasmamasını, rahatlıgını seviyorum ben de bu adamin. nutellayerim seni paticiin teomani atıyorum o zmn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 *ziya rolundeki şener şen tribinde* beni arkadaslar ortamda hep teomana benzetirler zaten,hatta kısaca teo da derler bana inanırmısın bi mezuniyet resmim var aynı.....'^+&^+/(/+%(/+%(/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sener sen restaurantlarda hic para odemiyomus bu arada. hep "ben sener senim bi de para mi vericem" diyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok canım daha neler harbi mi,yapmaz oyle sey buyuk oyuncu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 valla rüyamda gördüm şener şen'i, kendi yemeğini kendi yapıyordu, restorandaydık. doğru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13038453 teoman tarzı monte ettim içine için sanki reçine gide gele bir hâl oldum sahip çıkmam piçine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar