Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 wd 1tb external hdd var. alet sorunsuz gıcır gıcır çalışıyo, ama music isimli klasörüme bakmaya çalışınca "f:/music is not accessible" diyo. farklı bi kaç programla scandisk yaptım, alet sorunsuz görünüyo. neden olabilir, çözümü ne olabilir? yardımcı olabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 klasör içinde saçma sapan isimde bi dosya olması bi ihtimal. command prompttan girmeyi dene, olmazsa linuz ile girmeyi dene. ööle bi dosya varsa (saçma sapan karakterli, upuzun vs.) onu uçur direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 command prompttan da giremiyorum. içinde saçma isimli dosya olmasına ihtimal vermiyorum, çünkü en son 2 gün önce sorunsuz çalışıyodu, ve o zamandan beri hiç yeni içerik eklenmedi, değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar