reddiye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sam said: evet çünkü her türk vatandaşı rejim konularında panik atağa meyilli olmalıdır! +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sam said: evet çünkü her türk vatandaşı rejim konularında panik atağa meyilli olmalıdır! kıllanmak ile panik atak geçirmek arasındaki farkı görmekte zorlanıyor musun gerçekten? sadece siyah beyaz mı görebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Rahan said: Sam said: evet çünkü her türk vatandaşı rejim konularında panik atağa meyilli olmalıdır! kıllanmak ile panik atak geçirmek arasındaki farkı görmekte zorlanıyor musun gerçekten? sadece siyah beyaz mı görebiliyorsun? eet sam renk körü sam bu ne renk? : {o,o} |)__) -”-”- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Greeny said: ben anlamadım ki, gümrük mümrük tamam da niye yeşil şerit var. neyi temsil ediyor? sınırları temsil ediyo olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yeşil islamın rengidir.dinci bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sınırlar otlar falan yeşil olduğu için yeşil, ülke sınırları çölde olsaydı sarı olucaktı, ada olunca mavi oluyo ama mesela aktif yanardağlarla kaplı bi ülke düşünürsek kırmızı olucaktı bizim sınır bayrağımız öyle bi durumda normal bayrakla aynı olurdu kimsenin ruhu duymazdı, yada ben gidip yapıcak başka bişey bulsam bunların hiçbirine gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dostum bizim sınırlarımız kanla çizildi. ondan kırmızı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben coğrafi olarak girmişim bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kim neye girmiş karıştı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gumrukculere verilen rusvet dolarlarin yesili o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar