Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Slm arkadaslar oyunda yeşil item olarak gözuken "Torn shoulder Guard", "torn weapon", "torn weaponry" daha bi ton var bunlar ne işe yarar vendora satamıyosun bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 repair edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bunlar repair olmuyo altında yazıyo zaten... yazanıda yazam.. this item can not reapired into anything usable by your carreer gibisinden bi yazıyo... normal repair olan itemler gibi altında itemi göstermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hmm, ben de karşılaşmıştım onlarla, şimdi hatırladım :p Bound to Player mıydı? Eğer değilse, başka birisine verebilirsin sanırım. Ben destroy etmişte olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bi anlasam bi ton düştü hep attım bi ss koyam bi bakın http://img261.imageshack.us/img261/2641/torndx6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 AH'de satabilirsin sanırım, Bound to Player gibi bir ibare yok. Veya başka bir oyuncuya verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yeşil torn itemlar trade skill için olması lazım. Şu nesneleri parçalayan arkadaşların kullanabileceği şeyler. Scavanger olması lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o zaman biraz daha elimde tutam talisman kasıyom zaten ama henuz parcalanmıyolar skill henuz 50 de biraz bekletek bakalım gene bişi olmasa ah da satarız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Talisman kasıyorsan zaten bluldugun magicallari parcalaman gerekiyor ki ana madde elde edebilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 öle zaten parcalayıp işimi görüyorumda bu itemlere tıkladıgım zaman ne skillin yetersiz nede baska bi söluyu hiç bişi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Magical Salvaging, özcaine'in dediği profession Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dostum onların altında By Your career diye bi ibare olduguna göre başka careerler tarafından repaire goturulduklerinde işe yarar bişeylere donusturulebilirler bi onu dene istersen ben de tam emin diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hmm o daha kötu :) itemi biz göremiyoz ama baskası görebilirse ve guzel bi itemse ah da ucuza gidebilir :S ah a koyam bari cuzi bi fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yanlız bundan tam emin diilim. Nedense bana hiç torn item düşmedi şu ana kadar. Bi arkadaşlarına falan göster onlar yararlı bişi görüyolarsa onlar kullansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ne salvage oluo ne baska bişi trade yaptıktan sonra da bi sonuca ulaşamadığımız için rahatlıkla junk ettiğimiz bi item. Bişeyi unutmuş olsalar gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar