Masteis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 mükemmel bir parça ilk dinlediğimde bi "oha" dedim şarkı sözleri çok saçma gelsede çok güzel yazmış xD synth popa benziyor hatta bi 80liler pop şarkısı gibi ama dinlerken baya bi eğleniyorum yutup videosu ve lyricsi bi koyam http://youtube.com/watch?v=auscc4LwX5A buda videoproxyden izlemek için ben robotum ro ro robot robotum sizin icin sevgili insanlar benden kacmayin, benden korkmayin sizin emirlerinizi yerine getiren islerinize kolaylik gosteren hayatta sevgide size zaman saglıyan sizi sevgili faydali guvenilir ben faydali arkadasiniz robotum ro ro robot robotum issizligin yok edilmesi sefaletin giderilmesi mesai saatinin kisaltilmasi yeni zamana uyum ancak beraber calismakla mumkun robotar ro ro robotar konjoktur politik yerine rasyolinismus cozulebilir bilmece ben robotum ro ro robotum bundan daha iyisi var midir? robotlar sizin icin calistigi takdirde bol bol zamaniniz olur muhtaclara yardim ederim uzatma kara cahilleri egitmek gunes isigini cark etmek colleri yesertmek isigi evreni kesfetmek robotar ro ro robatar robatar yeryuzunu cennete cevirmek robotar ro ro robotar robotar ben robotum ro ro robotum robotum sizin icin sevgili sevgili (x2) insanlar ben hasta olmam is yerinde kaytarmam sunu bunu secmem agirdir pistir dinlemem sagliga aykiridir diye kacmam moniton politon secmem robotar robatar isinizi cabuk yuksek kalite ile en ucuza mal ederim ben robotom ro ro robotum sizin icin sevgili sevgili insanlar ben ro ro robotum robotum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya bu adam bizim hoca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şimdi gönderdi bir arkadaş linki ama ben bilinçli bir pati olarak önce arama yaptım :D mükemmel bir parça ve evet 80lerden bir parçaya çok benziyor. :D ha bir de evet, we are the robots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar