Dreamer. Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 merhaba arkadslar ben wow oynuyordum onceden ama biraktim ve hala kredi kartimdan server parasi cekiyolar nerden iptal edicegimi bilmiyorum bi yardimci olursaniz sevnirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Account management sayfasında sağ üstte "Change Subscription" var ona tıkla sonra Cancel Subscription de. Dönem sonuna kadar oynamaya devam edebilirsin ama yeniden para çekmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 https://www.wow-europe.com/account/subscription.html burdan giriyorsun, önce şifreni yaz sonra tekrar bu linke bas, gelen yerden "Cancel recurring subscription plan" de otomatik ödemeyi iptal et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer. Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar