odiflame Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oyunun güzel yanlarından biride tropy taşıya bilmemiz.ben warrior priest açtım.2 tropyim var biri kitap biride CE editiondan gelen broş. broş omuzluğumda gözüküyor ama kitap belimde gözükmedi.lvl 14 üm acaba zırhım ilemi alakalı yoksa level aldıkçamı açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Trophylerin üzerinde < > buttonları var, onlarla biraz oyna, görünmeyen bir bölgede olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o okları oynadım, beltte gözükmesi gerekiyordu.aslında çok önemli değil ama omuzluğumda CE den gelen broşu görünce hoşuma gitti.belimde kitap olsa güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 her belte bağlanmıya bılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Her beltte görünmeyebiliyor evet, zaten büyük ihtimal 1 - 2 Rank'e beltin değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oyundaki NPC lere gidince sattığı trophy eşyasını neyin sonucunda verdiğini yazsa süper olurmuş, hep sürpriz oluyor, ahanda goblin bokuna bastın al sana kemer tokası gibi olmasın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 daha zevkli öyle bi anlamı olmalı achievementın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar