GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Fionn'un c815fa head mesh'i lazım. Elinde olan var mı?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 önce oynayan kaldı mı diye bi sorsana?:D[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 onedir anlayamadım?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 said: orc_lord, 17 April 2003 21:48 tarihinde demiş ki: onedir anlayamadım?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Head mesh dosyası. cmx uzantılı oluyorlar. Skins directory'si altında bulunur. c815fa..........cmx gibi. Noktalı yerlerde genelde kullandığı bitmap'in adını taşır. Bu arada ona ait xskin dosyası da yok. Oda xskinc815fa.....skn şeklinde oluyor. Levie topic başlığı zaten senin sorunu da sorguluyor. ;)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Öne çıkan mesajlar