arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Aynısı ama Rugged yerine Focused Offense. Wrath of Hoeth + Ether Dance falan bilimumn spirit vuran ability = profit. Uygun pozisyonlarda çok sağlam vuruyor bu SMler. Yanına bir de AM of of :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Sclerde Fo alırsın evet.Ben biraz solo roam olarak düşünmüştüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Harir said: Sclerde Fo alırsın evet.Ben biraz solo roam olarak düşünmüştüm:) Harir norn da order sın galiba, nick alabilirmiyim bende yeni başladım norna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Evet Norn'da oynuyorum.Harir,Wuamell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Ben de şöyle bişey düşünmüştüm : http://www.wardb.com/career.aspx?id=17#7:160:0:0:13:8736:29:9045:500:9047:9062::::606:9057:9058:613 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 GWM'siz 2h olmayacağını düşünüyorum.Ha ben grup içinde oynuyacağım sorcların aoelerine yardım ediceğim dersen ww ftw tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Whispering winds ile support oynayacaksan, rugged + heal tactic olabilir hatta o disrupt tactic de epey iyi. Yok DPS istiyorum diyorsan Discerning Offense de düşünülebilir, hem de utiliy vakti gelince parry falan RNG kurbanı olmazsın. Ha bir de Potent Enchantments yerine Centuries of Training. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Alakasız olucak ama test serverında eataine'de destronun ineği var ne güzel.Order için yok mu bulamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ben varım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar