Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 evet aynen öyle olacak :D günaydın o zaman (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ooo cok iyimiş yav hosuma gitti valla taktikler,ehe saol sanada günaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi sadece sw icin order oynuyorum zaten bence cok iyi karakter biraz emek ve tecrube istiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yalnız söle bi durum var tanklar bile bizden fazla vuruyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ha bi de şeyi soracaktım bu mesafeyi ayarlayan addon var mı? 45 fte girince ses cıkaran yanıp sönen felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Nambla ile, range dışı skillerin kırmızı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Adamın üzerinde mesafeyi yaklaşık olarak gösteren, misal 10-45, bir addon var curse'de ama adını unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Asgard said: yalnız söle bi durum var tanklar bile bizden fazla vuruyo:)tanklar la işin yok zaten abiş malesef onlara vuramıyoruz :D kitelayabilirsen iş yaparsın da o cok zor bir şey yani sen tankları unut arka saflara akmaya calıs arkanda iyi healer varsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Nalorifein said: Çok detaylı bi analiz yapmışsın aptal ekran kartım yuzunden su an oynayamadığımdan bütün gün okuyup duruyorum cok iyi geldi vallaha sağolasin Ben 45 fpsle High Quality'de oynuyorum :D. Oyunda birşey dikkatimi çekti mobların yanından geçerken biraz ilerledikten sonra tekrar mobun yanına gidiyoruz birden bire. Bu bug mu acaba merak ettim. Bir de level'a göre item bulmak zor. Ben 9 level'ım en fazla kullandığım item 8 level item'ı. Ayrıca üzerinde Repairable Item yazan itemlar'ı kullanmamız için Merchant'tan Repair yapıp açtırmamız gerekiyor. Ayrıca bu Action Point olayı çok saçma. Hem çok çabuk bitiyor hem de NPClerde pot satılmıyor. Bu tarz oyunların en sevmediğim yönü budur. WOW'da da vardı bu olay. PVP Serverlarında oynadığım kadarıyla biliyorum tabii. Ayrıca yazılanları okumak gerçekten çok sıktı beni. Bu yorumları okuyacak seviyeye paticiğin dilinden anlayabildiğim zaman ulaşacabileceğim sanırım. Jaruza said: Asgard said: yalnız söle bi durum var tanklar bile bizden fazla vuruyo:)tanklar la işin yok zaten abiş malesef onlara vuramıyoruz :D kitelayabilirsen iş yaparsın da o cok zor bir şey yani sen tankları unut arka saflara akmaya calıs arkanda iyi healer varsa :D Chaos Lord akar (bkz. Chosen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Action point olayı wow daki(ilk versiyon, TBCden beri mana bitmiyor) kadar kötü değil. wowda manan bitince oturup yarım saat su içmen gerekiyordu. WAR'da böyle bir dert yok. Combattan çıktıktan çıkar çıkmaz hp de, ap de hızlı bir şekidle doluyor. Durmaksızın pvp ye devam ediyorsun. Sanırım combattayken ap birazdaha yavaş doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Rock said: Action point olayı wow daki(ilk versiyon, TBCden beri mana bitmiyor) kadar kötü değil. wowda manan bitince oturup yarım saat su içmen gerekiyordu. WAR'da böyle bir dert yok. Combattan çıktıktan çıkar çıkmaz hp de, ap de hızlı bir şekidle doluyor. Durmaksızın pvp ye devam ediyorsun. Sanırım combattayken ap birazdaha yavaş doluyor. ve bircok classta size ekstradan ap sağlayan skiller var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nereye sorsam bilemedm, az önce reaktive edip başladım da, 27 sw, 20 ib, 10 eng ve amge, 10 un altında da bir wh varmış bıraktığımda, hepsi norn' a transfer oldu. son tierde durumu düzelmemiş gibi swnin whalliance forumlarından gördüğüm kadarıyla, yol yakınken üstteki beşinden başka birini oynasam daha mı hoş olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ordak,ler hep ağlıyo evet sw nin tier 4 te durumu cok iyi deil ama çokta kötü deil cok eglenceli bir class tamamen nasıl oynadıgına bakıyor bence cok efor sarfetmen lazım ortaya düzgün bişi çıkarabilmek icin bright wizardı bıraktım ben daha eğlenceli geldi bana tabi su ana kadar main karakterim bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Asgard said: bright wizardı bıraktım ben daha eğlenceli geldi bana tabi su ana kadar main karakterim bu:D İlginç bir şekilde ben de sw'yi bw'ye göre daha zevkli buldum. bw'yi 27'de bıraktım şimdilik sanırım swyi 40lıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bright wizarddaki gibi büyük rakamlar göremiyorum ama gerilla taktiği yaparak adam kesmek eğlenceli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Hımm rakam konusunda bw'ye ulaşılamasada yaklaşılabileceğine inanıyorum. Resimdekiler biraz düşül rankta ama oyuncu becerikli değilse bw bile oynasa rakamlar biryerde takılıyor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 evet tamamen oyuncuya bağlı karakter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 t4 te hangi talent ağacını kullanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 skirmish/assault popüler sayılır. benimki daha dün 32 oldu, şu anki durumu bilmiyorum da release'i takip eden ay bir t4 karakteriyle oynuyordum, scout ağacı sadece moral+fester ile %80 lerdeki healerları dövmekten ibaretti, skirmish ağacında ise healdebuff, tırt da olsa aoe oluşu ve daha dinamik oynaman gerekmesi gibi faktörler biraz daha cazip kılıyordu. şu anda da forumlardan edindiğim izlenim bunun pek değişmediği yönünde, gearlı swler aslında 1v1/2 lerde fena değiller videolardan gördüğüm kadarıyla ama öte yandan da 45 ftte zerge karşı duran bir sw garip kaçıyor bence. scoutu bilemiyorum ama, 40 olup gearlanırsam bakacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 evet bende o zerge karsı sadece arkada bekliyorum yani yaklastıgım anda aoeler oklar kafamda patlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 festering arrow 4410 vurdu bana ben onu bilir onu söylerim. %30küsür element resist falan yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 doğrudur ya ben rank 37 de bütün cd leri kullanıp 2.5-3k vurduğumu hatırlıyorum ama işte 2 dakikada 1 yapabiliyosun onu anca bu dmg yinede sw yi kurtarmıyo önceki sayfalarda yazmışlar sw açmayın bana tesekkür edeceksiniz diye dinlemedik açtık 1 tane tier 4 te anladım boşa zaman harcadığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 2 dakkada bir dedigin? o morale2 dakikada bir oluyor diye biliyorum. vengeance of nagarythe sadece %20 etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 neyse sonuç olarak sux:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tan_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 feyıl bir class. İstediğiniz kadar övün, kite mite deyin hele ki Türkiye bağlantı şartlarında 5 ping ile oynamıyorsanız o düşüncesi güzel kiteleri zor yaparsınız. Bir hayli oynadım SW ile eğer dps yapmak istiyorsan BW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar