lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 arkadaşlar gazetede okudum tarım bakanlığı Türkiyede yavru balıkları yediği ve bu yüzden yeterli balık üretimi olmadığı için yunus balıklarını belli bir sayıya kadar öldürme kararı almak üzereymiş.... yalandır herhalde.....[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 lucifer sakin=)[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 foruma katkım olsun diye konu açtım haberler içeren bir kaç tane ;-).[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 öeh bencede yazış... öldürmek bence en son başvurulması gereken şey..[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye, watching over you Sarnel 50 luwi chanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Yunusların o kadar çoğaldıklarını sanmıyorum ama benzer uygulamalar dünyada mevcut. Sonuçta ekolojik dengeler her iki yöndede bozulabiliyor. Koruma altına alınan canlılar bu sefer fazla üreyerek diğerlerinin varlığını tehlikeye düşürebiliyor. Geçtiğimiz aylarda kanada fok balıkları için benzer bir karar aldı. Sayısı tam hatırlamıyorum ama 30bin mi, 300bin mi fok balığının avlanmasına izin verdi. Tabii niyet güzel ama uygulama yanlış. Öldürülmek yerine yunuslar, sayıları az olan başka denizlere aktarılabilinir.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 arkamda sağlam kaynak var halam tarım bakanlığında çalışıo ilk tepkisi; "hala hala..."[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Dogru. Çok olan yerden az olan yere güzel fikir. Maliyeti fazla olmuyorsa yap1labilir. Veya karsi taraf maliyeti ustlenirse daha mantikli olur. Ama boyle bir durum maliyetten dolayi mumkun degilse yunuslarin oldurulmesini normal olarak karsilamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Qui, 26 Nisan 2004 21:59 tarihinde demiş ki: Tabii niyet güzel ama uygulama yanlış. Öldürülmek yerine yunuslar, sayıları az olan başka denizlere aktarılabilinir. katılıyorum sana! +1[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 *! Arkasını dönüp bağırır* - Koş hanım... Birazdan linç edilecek birisi var, eğlenceyi kaçırma said: Evolution, 26 Nisan 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Dogru. Çok olan yerden az olan yere güzel fikir. Maliyeti fazla olmuyorsa yap1labilir. Veya karsi taraf maliyeti ustlenirse daha mantikli olur. Ama boyle bir durum maliyetten dolayi mumkun degilse yunuslarin oldurulmesini normal olarak karsilamak lazim. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 26 Nisan 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ne oldu bunu da mi begenmedin? [Bu mesaj Evolution tarafından 26 Nisan 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Kardes eger adamin gecmisteki mesajlarina bakarsan(ozellikle siyasetle ilgili topicler) pkk sempatizani, kürt milliyetcisi, türk düsmani birisi oldugunu anlayacaksin. Su ana kadar hep karakediye bildirdim. Arkadas bu tur mesajlardan memnun oldugunu, herkesin benim gibi adminlere memnun olmadigi seyleri bildirirse bu forumun cok daha seviyeli hale gelecegini soyledi. Ama bu Bölücü adamin burada daha fazla dolanmasi beni iyice rahatsiz etmeye basladi. Artik gerekli yerleri UTV ye bildirecegim. Onlar gerekeni yaparlar herhalde... [Bu mesaj Evolution tarafından 26 Nisan 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 :-) ehehehehe lol her önüne gelen zibidiye laf yetiştirsek işimiz var :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yok dres tamamen dopru anlamışsın, ben sadece izliyip eğlenecektim de, arkadaş seyircilere saldırmayı tercih ediyor ama olsun ben böylede eğleniyorum :-) *! Fındık fıstık atar *[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Evolution, 26 Nisan 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Dogru. Çok olan yerden az olan yere güzel fikir. Maliyeti fazla olmuyorsa yap1labilir. Veya karsi taraf maliyeti ustlenirse daha mantikli olur. Ama boyle bir durum maliyetten dolayi mumkun degilse yunuslarin oldurulmesini normal olarak karsilamak lazim. seni oldurmek lazım yuhhh ya bunu yazan ınsan olamaz[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Kardes baskasi yazsa sorun olmaz. Gulup gecerim. Ama bu tip bölücü insanlar benim yazdigim bir seyi alip uzerine mesaj ekleyemez. Buna adminler karismiyorsa UTV yetkilileri karisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Evolution, 26 Nisan 2004 22:15 tarihinde demiş ki: Kardes eger adamin gecmisteki mesajlarina bakarsan(ozellikle siyasetle ilgili topicler) pkk sempatizani, kürt milliyetcisi, türk düsmani birisi oldugunu anlayacaksin. Su ana kadar hep karakediye bildirdim. Arkadas bu tur mesajlardan memnun oldugunu, herkesin benim gibi adminlere memnun olmadigi seyleri bildirirse bu forumun cok daha seviyeli hale gelecegini soyledi. Ama bu Bölücü adamin burada daha fazla dolanmasi beni iyice rahatsiz etmeye basladi. Artik gerekli yerleri UTV ye bildirecegim. Onlar gerekeni yaparlar herhalde... [Bu mesaj Evolution tarafından 26 Nisan 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 gelişmeleri merakla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yasa dışı oldugunu düşündügün bir yazı varsa savcılıga başvurabilirsin özgürsün bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Popeye kardes gelismeleri benden beklemeyin. Ben yazacagimi yazdim. Daha fazla polemige girmeyecegim... Yapacagim seyi yukarida yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Fındık fıstık atmak yasalara aykırı değil değil mi? *! Fındık fıstık atmaya devam eder*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Dresquin yazdigi bu mesaj zaten tamamen alakasiz yazdiklarimla. Yani yukarida dedigim gibi onun yazdigi mesaji baskasi yazsa kesinlikle rahatsiz olmazdim. Ama bu yuzsuz adama o kadar sey dememe ragmen hala benim mesajimi alinti alarak foruma yazi yazabiliyor. Buna yuzsuzluk derler. Neyse.. Popeye ben rahatsiz oldugum seyleri en az 4-5 kere karakediye yolladim. Gereken yapilmadi. UTV eminimki bu isle ilgilenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 PKK ya karsi sempati duymak ve PKK sempatizani olan insanlar istedigi gibi bu dusuncelerini topluma acik yerlerde bildirebilir gibi mesajlar atmak dusunce sucu degil vatan hainligidir. Bu tip mesajlar yazanlar eger savciliga verilirse emin olun vatan hainligi sucundan yani aponun yargilandigi sucdan yargilanir. Yani o kadar kucumsenecek bir seyden bahsedilmiyor burada... [Bu mesaj Evolution tarafından 26 Nisan 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 fedo abi görmüomusun tabelayi findik fistik yemek etc atmak yasaktir dio atma abi bekci gelcek kizcak sindi[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 İstediğin yere yaz be güzelim. Yanlız bir ara bu forumda Türk milliyetçisiyim diye kimileri beni faşizan militarist olmakla suçlamıştı, şimdi de Kürt milliyetçisi olduk :-) Negzel negzel demek her türlü milliyetçilik bizde :-P Gel vatandaşşş gellllll milliyetçiliğe gealll.... Eh tabi kimileri onu da tekeline aldığı için tek doğru onlarınki, kalanı bölücülük :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 oha milletin işi gücü yok harbiden.. nedir bu sen şusun ben buyum sen git sanane derler adama dimi olmadı güzel bi s..r çekerler..[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar