dunno Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kalbim yoruldu. mutlu, kızgın, heyecanlı, gergin, hızlı, uzgün, kırık, bastan cıkmıs. ne garip bi haldeyim ben tum ayarlarım bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bastan cıkmıs kısmı beni çok derinden etkiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 enteresanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 uzgün bir çalışma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kalbim çılbırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ayarlarım bozuldu kısmı onu işaret ediyor olabilir. hata sende utopia, insan önce okuduğunu anlamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Kısa ve etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 soylemem gerekiyodu. o yuzden yazdım. etkilemek amacı yok. gercekten yoruldu kalbim. =7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Etkileyici olan doğallığı zaten. Gerçekten hissedilen şeylerin surreal şekilde ifade edilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben de beğendim, çok doğal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kızgın sulardan serin kumlara atlamak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 özgün bi çalışma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ooo gençler, insan haber verir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sparkcaster said: özgün bi çalışma olmuş eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 burtonesk said: ayarlarım bozuldu kısmı onu işaret ediyor olabilir. hata sende utopia, insan önce okuduğunu anlamalı. sen çok mu anladın da benim yorumumun üzerine çıkabileceğini düşündün allasen burtonesk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 3.5 saat sanat filmi fransız poposu izlicene git 2 kitap oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 fabrika ayarlarına geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 utopia said: burtonesk said: ayarlarım bozuldu kısmı onu işaret ediyor olabilir. hata sende utopia, insan önce okuduğunu anlamalı. sen çok mu anladın da benim yorumumun üzerine çıkabileceğini düşündün allasen burtonesk? kızcağız zaten ayarlarım bozuldu demiş, ürkekçe yazmış şiyirini. ben ona istinaden anladığımı düşündüm. yetemediysem yol göster utopia da biz de yetebilelim senin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 son mesajlari anlamasam da ilgi icin tesekkurler. hepinize bi parca o yorgun kalpten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 pati dişi trollerin de mevcut olduğu cici forumumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 burtonesk said: utopia said: burtonesk said: ayarlarım bozuldu kısmı onu işaret ediyor olabilir. hata sende utopia, insan önce okuduğunu anlamalı. sen çok mu anladın da benim yorumumun üzerine çıkabileceğini düşündün allasen burtonesk? kızcağız zaten ayarlarım bozuldu demiş, ürkekçe yazmış şiyirini. ben ona istinaden anladığımı düşündüm. yetemediysem yol göster utopia da biz de yetebilelim senin kadar. tünelin sonunda beyaz bir ışık göreceksin burtonesk. ona doğru git.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cipram Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tekrar tekrar okudum. hüznümü doruklara taşıdı, valla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kızlar çok komik yaws böyle birbirlerinin saçını çekerken getiriyorum gözümün önüne : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 güzel foto=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar